Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Сопот
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Язовир Сопот
Привет Колеги,
Планираме да прекараме няколко дни на язовир Сопот това лято. Ходил съм там като дете и има доста хубави спомени. Имате ли идея, къде е хубаво за палатков бивак, и може ли да се стигне с кола до там(вече сме с жени...и се сещате за какво количество багаж става въпрос)? Имам спомен за няколко приказни заливчета в които имаше доста костур и каракуда. Споделете, ако имате идея къде има места да се лагерува, може ли да се стига с кола до там? за каква риба да се подготвим? навремето излизаше и добър шаран нощем
Изобщо всякаква информация за мястото би била полезна
Планираме да прекараме няколко дни на язовир Сопот това лято. Ходил съм там като дете и има доста хубави спомени. Имате ли идея, къде е хубаво за палатков бивак, и може ли да се стигне с кола до там(вече сме с жени...и се сещате за какво количество багаж става въпрос)? Имам спомен за няколко приказни заливчета в които имаше доста костур и каракуда. Споделете, ако имате идея къде има места да се лагерува, може ли да се стига с кола до там? за каква риба да се подготвим? навремето излизаше и добър шаран нощем

- sineokiat
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Язовир Сопот
едни приятели отиват днес,ама аз несъм ходил.ще ходя в неделя за първи път

-
- новобранец
Ще съм много благодарен ако разкажеш после....че не ми се бие 150 км път до там и да се окаже че няма да вадим дори такъмите и палатките 
Наслука

Наслука
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма страшно колега и аз не съм ходил отдавна,но язовира си е тамdimitervalov написа:Ще съм много благодарен ако разкажеш после....че не ми се бие 150 км път до там и да се окаже че няма да вадим дори такъмите и палатките
Наслука

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
Здрасти колега , на 13 май ходих и мога да кажа , че язовира е в добро състояние . Нито е спаднал , нито се е вдигнал и на скоро са пуснали 10 000 шарана , 10 000 толстолопа и 2 000 бели амура , но малки разбира се . Има доста сулки и уклей това е което знам ... дано да съм бил полезен 

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Минлата година имах много добри улови на костур на жива рибка в близост до стената сега незнам как е?
-
- новобранец
Ще го пробваме
...пък каквото излезе 
Хайде наслука на всички

Хайде наслука на всички

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Някой да е ходил тия дни,че мисля да ида.Какво е положението?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Никой ли не е ходилhanks написа:Някой да е ходил тия дни,че мисля да ида.Какво е положението?

-
- новобранец
И аз се услушвам....ама не.