Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Кастел 14-18.06.2009-24-26.09.2009г.
Модератор: Кърцата
- явор филипов
- научил се да хвърля
Кастел 14-18.06.2009-24-26.09.2009г.
Дойде и време за дългоочакваната почивка.На 15 съм рожденник и си направих подарък.Надявам се да има какво да пиша като се върна.Утре там ще се провежда състезание-24ч.улов на шаран.Надявам се да стигна навреме за финала.Обещавам повече снимки.
Последно промяна от явор филипов на Вто Сеп 22, 2009 8:11 am, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Кастел 14-18.06.2009
Ами успех 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Tabaliov
- новобранец
- Обратна връзка:
Късмет !!!! И аз съм на 15 рожденик : )
ама моя подарък ще е на ТЕЦа 

-
- ще става разбирач
Декември и аз съм рожденник
. Както и да е, голяма слука, обемисти шарани и Честит Рожден Ден ти пожелавам
!
И снимки да донесеш

И снимки да донесеш

Никога не пия карал!

Пожелавам ти да си прекараш добре колега!
П.П. Сьстезанието е 24ч риболов с щека.
- явор филипов
- научил се да хвърля
DiE HarD написа:Пожелавам ти да си прекараш добре колега!

- явор филипов
- научил се да хвърля
Да си жив и здравTabaliov написа:Късмет !!!! И аз съм на 15 рожденик : )ама моя подарък ще е на ТЕЦа

-
- разбира нещата
Пиша тук по темата понеже аз също бях на Кастел от 15-ти до сега...видях се с колегата който е пуснал темата и очаквате големи новини от негова страна....това ще е след последния му излет койщо ще е утре...
Сега нека да покажа малко от моя резултат...принципно бях настроил всички стръвтове но определено не даде добър старт...поради някакви причини което е малко сложно...ловил съм на 3 дънни с монтаж "ин лайн" за тръв използвах топчета 16 мм на Тути фрути и 20 мм на Скопекс...където ползвах дипове Ягода или Шокобан на Христо Карп....на косъм и не можах да си обясня защо не "бутна"...разбира се бях захранил определено петно с пелети с добавка на захранка на филстар и разбира се кисната царевица която кисна 4 денонощия и след това я сварих 30-40 мин. и пак продължава да вкисва в същата вода...
след като не видях нито един удар на топчетата(за 24-30 часа)...реших да сменя монтажа на царевица с повдигач и ето единствения резултат който ме накара да се усмихна днес в 7:30 ч.....

Шарана не съм го теглил но според вас колко кг. е?!
(другия колега има малко снимки където го вадих-наложи ми се да го повлека(шарана) чак на моста за да извикам колегата да ми донесе от неговия кеп че аз нямах)
Сега нека да покажа малко от моя резултат...принципно бях настроил всички стръвтове но определено не даде добър старт...поради някакви причини което е малко сложно...ловил съм на 3 дънни с монтаж "ин лайн" за тръв използвах топчета 16 мм на Тути фрути и 20 мм на Скопекс...където ползвах дипове Ягода или Шокобан на Христо Карп....на косъм и не можах да си обясня защо не "бутна"...разбира се бях захранил определено петно с пелети с добавка на захранка на филстар и разбира се кисната царевица която кисна 4 денонощия и след това я сварих 30-40 мин. и пак продължава да вкисва в същата вода...
след като не видях нито един удар на топчетата(за 24-30 часа)...реших да сменя монтажа на царевица с повдигач и ето единствения резултат който ме накара да се усмихна днес в 7:30 ч.....

Шарана не съм го теглил но според вас колко кг. е?!
(другия колега има малко снимки където го вадих-наложи ми се да го повлека(шарана) чак на моста за да извикам колегата да ми донесе от неговия кеп че аз нямах)
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
cucko - много дълбоко спиш бе мен.купи си централа,че сигнализаторите ти не млъкнаха цяла нощ.
Ако не вярваш питай Иво

-
- разбира нещата
А де...на 2-3 пъти се бях събудил и се чудя какво става....все пак нали имат 2 индикатора и обтегач...общо взето самия сигнализатор спищи и светва зелено и червено...а като спре да пищи си остава зелено...а аз отивам и гледам обтегача не е мръднал а сигнализатора е зелен...чакам и викам айде и червенката да светне ама нъц...отивам и лягам отново пак същата работа...викам си еее сига сте ми бутали влакното бе рибки,а бутайте там където трябва...
...следващия път няма да ги оставя и ще се постарая да измисля нещо за да тръгне работата както трябва..
p.s.Между другото хем за първи път посещавам водоема и хем тествах новите такъми...не бах свикнал и затова ще знам че да имам предвид не ви вдигам всички на крак...

p.s.Между другото хем за първи път посещавам водоема и хем тествах новите такъми...не бах свикнал и затова ще знам че да имам предвид не ви вдигам всички на крак...

Последно промяна от cucko на Чет Юни 18, 2009 11:09 pm, променено общо 1 път.
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Cucko,Ицето се майтапи разбира се!Целта е да писукат,ама и да има резултат!
На Кастел не залагай нощно време на царевица!
Чакаме Явор,да видим с какво ще се похвали!
На Кастел не залагай нощно време на царевица!

Чакаме Явор,да видим с какво ще се похвали!
-
- разбира нещата
Много интересно ще похвали...айде малко да ви подскажа...може би си мисля че това е нов рекорд за Кастел...понеже аз той и Ицо бяхме заедно на верандата на бунгалото и Иво намръщи устни като чу и видя снимките...

Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!