За Скобара

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Rado
новобранец
новобранец

За Скобара

Мнение от Rado »

Къде кълве Скобара в момента ?
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Здржеи Радо.Вчера 8.1.мои приатели се върнаха от риболов на р.Струма в раиона на Симитли,с по 10-12скобара на човек.За съжаление по метода с гола троика,който според мен си е чисто бракониерсвто.По принцип скобара си кълве на бял червей,ако окло теб няма троикаджий.На слука.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

вчера ходихме на струма-интересното беше,че бяха извадили некьв удавник иначе откьм скобар-гола вода нито на стрьв,нито на тройки...бати карьщината а и не видях някой нещо да вади...между другото на единия от нас му се счупи прьчката от некьв ПАУЬР,та се наложи да му дам да лови с моята,докато се запивах в един местен пич:)))пауьра се закачи точно там дето бяха извадили удавника:)))то не е смешно,де,ама на мене ми е...става вьпрос за село Крупник.ами това мога да кажа като информация,а и на Железница и Невестино е било пьлна трагедия...на слука :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

5кила написа:...и Невестино е било пьлна трагедия...
Опс, колега, бъркаш нещо. Толкоз риба там не се е вадила от началото на зимата, колкото в неделя.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ами до место зависи,знаеш колега:)))явно там дето са седели мойте хора не е било местото...баати как се ядосах,че не отидохме там,сега като ми каза...хем мислехме..ама нема кой да пие ракия в Крупник :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”