Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Леновския уклей болен ли е?
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Леновския уклей болен ли е?
Наскоро бях на Леново и бях чел в някоя тема,че по уклея имало някаквв образования и наистина се убедих,че по уклея има нещо ето снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397596 болест ли е това или е нещо свързано с размножителния му период
Последно промяна от cronobreaker на Вто Юли 07, 2009 9:05 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Re: Леновския уклей болен ли е?

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
По-време на забранения период,уклеите бяха такива ,както на Леново,така и на Нови Извор.Подочух от други риболовци,че това е следствие на размножаването.
TICA FAN
- prokop4o
- ще става разбирач
съгласен съм защото и на гарваново червеноперката беше такава в размножителия периодSONY написа:По-време на забранения период,уклеите бяха такива ,както на Леново,така и на Нови Извор.Подочух от други риболовци,че това е следствие на размножаването.

-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък не съм съгласенprokop4o написа:съгласен съм защото и на гарваново червеноперката беше такава в размножителия периодSONY написа:По-време на забранения период,уклеите бяха такива ,както на Леново,така и на Нови Извор.Подочух от други риболовци,че това е следствие на размножаването.

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- arilus
- ще става разбирач
върти ми се една ихтиофтириоза в главата, ама това ли е? а иначе половите брадавички са характерни за шарановите риби през размножителния период ама са предимно по главата - като пъпчиви тинейджъри. малки ситни като пясък.