Съвет за генератор

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
asg
новобранец
новобранец

Съвет за генератор

Мнение от asg »

Здравейте колеги ,дайте съвет от къде да си купя агрегат за 220 волта.Купих си каравана и искам да си ползвам екстрите като бял човек .Благодаря предварително.Предполагам ,че 2 киловата ще ми свърши прекрасна работа.
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Съвет за генератор

Мнение от takezo »

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

В магазините на ЩИЛ(моторните триони и косачки) има нужния ти генератор,че и до 3,5кw. :idea: :idea: :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Колега asg,
със 2 кw. можеш да си спретнеш и малко рибарско студио, множко е за каравана. Аз се чувствам бял човек със соларен панел 90w. , отдава 5 A на 14v. , ползвам го през ден и нямам проблем с енергията на полеви условия. Препоръчвам ти да размислиш преди да купуваш генератор, спрямо панела има само недостатъци .....
На платено не одим !
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

asg написа:Здравейте колеги ,дайте съвет от къде да си купя агрегат за 220 волта.Купих си каравана и искам да си ползвам екстрите като бял човек .Благодаря предварително.Предполагам ,че 2 киловата ще ми свърши прекрасна работа.
Здрасти, може да видиш и тези PARSUN генератори: http://www.parsunbg.com/generators.html :wink:
Ако нещо повече те интересува по тях питай колегата Тедо :wink:
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”