Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Съвет за генератор
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Съвет за генератор
Здравейте колеги ,дайте съвет от къде да си купя агрегат за 220 волта.Купих си каравана и искам да си ползвам екстрите като бял човек .Благодаря предварително.Предполагам ,че 2 киловата ще ми свърши прекрасна работа.
-
- разбира нещата
Re: Съвет за генератор
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- разбира нещата
В магазините на ЩИЛ(моторните триони и косачки) има нужния ти генератор,че и до 3,5кw.

Колега asg,
със 2 кw. можеш да си спретнеш и малко рибарско студио, множко е за каравана. Аз се чувствам бял човек със соларен панел 90w. , отдава 5 A на 14v. , ползвам го през ден и нямам проблем с енергията на полеви условия. Препоръчвам ти да размислиш преди да купуваш генератор, спрямо панела има само недостатъци .....
със 2 кw. можеш да си спретнеш и малко рибарско студио, множко е за каравана. Аз се чувствам бял човек със соларен панел 90w. , отдава 5 A на 14v. , ползвам го през ден и нямам проблем с енергията на полеви условия. Препоръчвам ти да размислиш преди да купуваш генератор, спрямо панела има само недостатъци .....
На платено не одим !
-
- ще става разбирач
Здрасти, може да видиш и тези PARSUN генератори: http://www.parsunbg.com/generators.htmlasg написа:Здравейте колеги ,дайте съвет от къде да си купя агрегат за 220 волта.Купих си каравана и искам да си ползвам екстрите като бял човек .Благодаря предварително.Предполагам ,че 2 киловата ще ми свърши прекрасна работа.

Ако нещо повече те интересува по тях питай колегата Тедо

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/