Баластиерите до Кочериново-маломерни щуки

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Баластиерите до Кочериново-маломерни щуки

Мнение от naskobo »

На 18.10.(неделя) с колега пробвахме щуките на баластиерите до Кочериново на блесна и воблер, Обиколикхме всички езера, дупки и гьолове при атмосферни условия идеални за щуката, но аз останах капо, а колегата хвана две "писалки на блесна DAM -5, релийз.Какво видяхме :?: много рибари-десетки тапи; много редки удари на маломерни щуки;в повечето случаи няма прошка-няма релийз(особенно ме впечатли един с нов джип мерцедес и скъпи такъми, който се похвали че е хванал "една по едра"-оказа се "писалка" не повече от 20-25см, още жива.Призовах го да я пусне, но гордо ми отговори, че при нега няма пускане :axe: Това е....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Баластиерите до Кочериново-маломерни щуки

Мнение от creativ »

Трябвало е да звъннеш на ИАРА и тогава да видим, колко ще му излезе "огромната" щука. :axe: :axe:
Разбирам го момчето от глад ще да е умраяло :evil: :evil:
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

creativ написа:Трябвало е да звъннеш на ИАРА и тогава да видим, колко ще му излезе "огромната" щука. :axe: :axe:
Разбирам го момчето от глад ще да е умраяло :evil: :evil:
Прав си колега- никога не съм сигнализирал на ИАРА, с което не се гордея,разбира се :oops: Не съм сигурен , че ще има ефект- да го открият в лабиринта от езерца, да си признае и да покаже щуклето от найлоновото пликче и т.н....., а и муха го охапала от глобата, ако съдя по колата..пък и да е само той-на ръце да го носиш. Има нещо сбъркано в народа :ANAL:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Според мен това си е браконерство и такива хора са си браконери :!:
Местя темата където според мен и е мястото :wink:
Изображение
Аватар
slavi_8899
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slavi_8899 »

По-миналото лято бяхме там сутринта от 8 до 10, и после на струма ,че беше 40 градуса през деня!Обстановката беше приказна, кипеше живот, ама като успех само баща ми хвана една към 400 гр. на попер, и една доста едра му беше подгонила на попера на една от по-големите локви; аз и още един колега нищо! Имаше едни местни с 2-3 джипки и разправяха че освен щука се ловял сом, шаран , едри линове, каракуди и другите масови риби, ма тогава специално бяха пълно капо.Ако и там нема риба вече (щото аз много се кълнех в кочериново,че там ако идеме ше напраиме риболов) ,то най-вероятно няма да е заради анти-рилийз, а заради претършуване там с разните му браконйерски историй :evil:
Аватар
VEVO Fishera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от VEVO Fishera »

Дочух, че някякви "мръшловци" всяка година през есента са обикаляли Кочериновските гьолове с ток и изкарвали чували с риба!
Дано да имам късмета да ги докопам или поне да ги снимам!
Абсолютно всичко е абсолютно относително!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”