Питане...
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Питане...
Та питането ми колеги е,относно предстоящият Пролетен Панаир в Пловдив и това дали е добра идея да се купи от там директен
Какьв е избора на фирми,модели и т.н. и има ли ги повечето от моделите които са обсьждани в тоя подфорум и заслужава ли си да се направи покупката именно от там
А сьщо нека споделят запознатите как са и цените(има ли примоцийки
)
п.п.Не сьм ходил на панаира от long long time ago

п.п.Не сьм ходил на панаира от long long time ago

- петър власев
- разбира нещата
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега,недей да обръщаш внимание на по-горние пост.
http://www.fair.bg/bg/events/PLR2006.htm тук може да провериш,кои фирми ще участват.Миналата година предлагаха такъми на COLMIC,TRABUCCO,TICA,MILO,SHIMANOSHAKESPEARE,MIDDY.Само представителя на MAVER не беше.За цените - не бяха по-високи,това са глупости.Особено COLMIC имаха страшен избор на пръчки - кеф ти болонези,мачове,директни,щеки.Е,останалите също имаше какво да покажат.Ако отидеш няма да сгрешиш.Аз ще отида с удоволствие.Ще има (както и преди) топ модели,за които не е ставало дума никъде!Всичко останало зависи от финансовите ти възможности.
http://www.fair.bg/bg/events/PLR2006.htm тук може да провериш,кои фирми ще участват.Миналата година предлагаха такъми на COLMIC,TRABUCCO,TICA,MILO,SHIMANOSHAKESPEARE,MIDDY.Само представителя на MAVER не беше.За цените - не бяха по-високи,това са глупости.Особено COLMIC имаха страшен избор на пръчки - кеф ти болонези,мачове,директни,щеки.Е,останалите също имаше какво да покажат.Ако отидеш няма да сгрешиш.Аз ще отида с удоволствие.Ще има (както и преди) топ модели,за които не е ставало дума никъде!Всичко останало зависи от финансовите ти възможности.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Колега, и моят съвет е да посетиш изложението. Определено има какво да се види!!!
Тази година се очаква да е интересно.А теб щом те интересуват директните телескопи..ще се изненадаш приатно!
Наистина, и аз съм засичал някой лев нагоре за някои стоки...но това по принцип нормално.
Наистина че вносителите държат здраво юздите на пазара, но и за добрите клиенти знам(някои) да правят "надолу".
Хубавото там е, че повечето са накуп за няколко дни....и всеки гледа да направи повече продажби,а това неминуемо бута цените надолу.
Остава да споделиш сега и ако си се насочил към нещо....и предпочитана дължина....до колко пари, все ще се опитаме да помогнем със съвет.
Тази година се очаква да е интересно.А теб щом те интересуват директните телескопи..ще се изненадаш приатно!
Наистина, и аз съм засичал някой лев нагоре за някои стоки...но това по принцип нормално.
Наистина че вносителите държат здраво юздите на пазара, но и за добрите клиенти знам(някои) да правят "надолу".
Хубавото там е, че повечето са накуп за няколко дни....и всеки гледа да направи повече продажби,а това неминуемо бута цените надолу.
Остава да споделиш сега и ако си се насочил към нещо....и предпочитана дължина....до колко пари, все ще се опитаме да помогнем със съвет.
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Доста по оптимистичен пост,сравнение с по горниятНиколай Ангелов написа:Колега,недей да обръщаш внимание на по-горние пост.

Та проверих(от linka) кои фирми ще участват и наистина ги има почти всичките които си ги написал и това е добре.Да ти кажа и аз по принцип мисих точно като теб че би трябвало да има интересни неща звучи логично но ще си говорим пак след панаира

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Там е работата че не сьм се насочил много точно,но имам някакьв ориентир де.Прочел сьм почти всичко в този подфорум, има доста ценна информация и сьм се ориентирал засега кьм тези неща:7-мица(по-ефтина от 8-мицата,по лека,а и ще ми е пьрвата);цена....знам ли не ми се дават много пари а то хубаво и ефтино няма но можеби ще е до 150-170лв. и друго искам задьлжително да е нещо марково-истинскоКрасиПловдив написа: Остава да споделиш сега и ако си се насочил към нещо....и предпочитана дължина....до колко пари, все ще се опитаме да помогнем със съвет.

- петър власев
- разбира нещата
е аз тогава сигорно съм луд щот преди две год. точно от панаира си купих телскоп но трабуко 4м. карбонов и след три дни го видях с 25 лв
по-евтин в един магазин иначе избор има.... аз говоря за цени
и сонари гледах да си избера някой..... ми и те с 10 15 долара по скъпи
дебели са им наемите на търговците от там иде цялятя рбота
по-евтин в един магазин иначе избор има.... аз говоря за цени
и сонари гледах да си избера някой..... ми и те с 10 15 долара по скъпи
дебели са им наемите на търговците от там иде цялятя рбота
я чувствась себя очен хорошо
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Имах впредвит,че не е ставало дума никъде във форума за някои модели пръчки.
А коити иска - да ходи,който не - да не ходи.Но не може да се омаловажи едно такова събитие,най-малкото заради възможността да се сравняват на едно място и по едно време различни модели.А за цените - ами и аз имама наблюдения,как щеки и голи телескопи висок клас се продаваха на доста прилични цени.Но за това всеки си има мнение...
А коити иска - да ходи,който не - да не ходи.Но не може да се омаловажи едно такова събитие,най-малкото заради възможността да се сравняват на едно място и по едно време различни модели.А за цените - ами и аз имама наблюдения,как щеки и голи телескопи висок клас се продаваха на доста прилични цени.Но за това всеки си има мнение...
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Колеги продьлжавам с вьпросите.За Пловдив са ясни горе долу нещата как стоят(който се сети нещо друго да казва де
),но сега сьм се сетил друго.Не че малко е писано ама все пак искам да понатрупам колкото се може повече информация,а тук пишат хора които знаят доста
Ще сьм много благодарен всеки който иска да сподели това което знае относно:Директен - 7-мица;до 150лв(евентулано ако много си струва 170
)това като най-важно май
И сега ако може да го направим така.Примерно пишем за всяка фирма до тези пари и изисквания(7-ца):
Maver - ...(ако има модел(и) до тая цена и бихте ме насочили кьм него като напишете малко подробности а именно:цена,грамаж,други специфичности,впечатления(лични),каде мога да го видя в София(подьржа),евентуално link на прьчката и така и за другите.Кой за които иска да сподели впечатленията си или опита.
Colmic - ...........
Milo - ..........
Trabucco - .........
Tica - ..........
Shimano - ...........
Middy - ...........
и други там каквито има
Ще питате за какво ще ползвам директния,ами универсално
(знам че нама точно такива),но примерно на яз.Искьр или някой друг,някоя река като примерно Струма,Марица,но да кажем от по малки до средни рибета 
Благодаря предварително

Maver - ...(ако има модел(и) до тая цена и бихте ме насочили кьм него като напишете малко подробности а именно:цена,грамаж,други специфичности,впечатления(лични),каде мога да го видя в София(подьржа),евентуално link на прьчката и така и за другите.Кой за които иска да сподели впечатленията си или опита.
Colmic - ...........
Milo - ..........
Trabucco - .........
Tica - ..........
Shimano - ...........
Middy - ...........
и други там каквито има

Ще питате за какво ще ползвам директния,ами универсално

Благодаря предварително
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От всички посочени марки единствено TICA може да ти свърши работа за парите,които си отделил( до 170 лева).Не знам точните цени на 7-ците им,но предполагам,че са около 200 за на-добрите им модели.Разгледай по магазините моделите WINNER или ADVENTURE (на TICA;съответно 227 и 236 гр.).Първия е по-добър,но е по-фин и трябва да се внимава.Има хора,които ги хвалят,но има и такива,дето ги хулят.