Никулденска риба

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
nikozia
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 637
Регистриран на: Вто Фев 26, 2008 10:29 am
Местоположение: София

Никулденска риба

Мнение от nikozia »

Малко закаснях с публикуването на тези вкусотии но се пак исках да ги покажа
Първо шаранчето на скара. Рибата се осолява след изчистване и после се намазва със специална подправка за риба (универсална) престоява 1 час и на скарата.
Изображение
Изображение
Изображение
много проста и лесна рецепта подходяща е и за полеви условия :D

Следва паламуд
Изчиства се, осолява се
след това се задушават чесън и лук с малко олио, изсипват се една или две консерви рязани домати, черен пипер на зърна и ситно нарязан магданоз
с получената смес се пълни паламуда, остатъка се изсипва в тавата около него , за да не изпадне плънката се забиват клечки за зъби, и паламуда се покрива с резани лимон и домат и във фурната. Резултата --->
Изображение
:drinkers: :drinkers:
Спининг Клуб " АБИЧИ "
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 309
Регистриран на: Пон Апр 28, 2008 10:49 am

Re: Никулденска риба

Мнение от qcarp »

Ааа....окапаха ми очите :rolleyes: :drinkers:
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 893
Регистриран на: Пет Юли 04, 2008 1:10 pm
Местоположение: Белене/Велико Търново

Re: Никулденска риба

Мнение от Shankulov »

qcarp написа:Ааа....окапаха ми очите :rolleyes: :drinkers:
На мен лигите :)
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”