Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Никулденска риба
Модератор: sapuna
Никулденска риба
Малко закаснях с публикуването на тези вкусотии но се пак исках да ги покажа
Първо шаранчето на скара. Рибата се осолява след изчистване и после се намазва със специална подправка за риба (универсална) престоява 1 час и на скарата.

много проста и лесна рецепта подходяща е и за полеви условия
Следва паламуд
Изчиства се, осолява се
след това се задушават чесън и лук с малко олио, изсипват се една или две консерви рязани домати, черен пипер на зърна и ситно нарязан магданоз
с получената смес се пълни паламуда, остатъка се изсипва в тавата около него , за да не изпадне плънката се забиват клечки за зъби, и паламуда се покрива с резани лимон и домат и във фурната. Резултата --->

Първо шаранчето на скара. Рибата се осолява след изчистване и после се намазва със специална подправка за риба (универсална) престоява 1 час и на скарата.

много проста и лесна рецепта подходяща е и за полеви условия

Следва паламуд
Изчиства се, осолява се
след това се задушават чесън и лук с малко олио, изсипват се една или две консерви рязани домати, черен пипер на зърна и ситно нарязан магданоз
с получената смес се пълни паламуда, остатъка се изсипва в тавата около него , за да не изпадне плънката се забиват клечки за зъби, и паламуда се покрива с резани лимон и домат и във фурната. Резултата --->

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Re: Никулденска риба
Ааа....окапаха ми очите

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
-
- разбира нещата
Re: Никулденска риба
На мен лигитеqcarp написа:Ааа....окапаха ми очите![]()

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".