Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Канални изпълнения - UPLOAD
Канални изпълнения - UPLOAD
Здравейте.Днес решихме да заформим една хубава група,за един риболов около Пловдив.Състав : аз ( директен ),Local ( щека ),Кузмич ( болонеза ) и kvkz ( директен ) .Станахме в ранната и студена утрин,събрахме се 4-мата и потеглихме.Мястото ,което си избрахме беше така наречения топъл, или мръсен канал ,вливащ се във водите на река Марица.За наше щастие,освен студа,изгледи за вятър и дъжд нямаше.В последствие за кратко ни се появиха и гости : lastika , slayder и Ицо Бутника.Първите двама,макар и по официални дрехи,успяха да излъжат и те някоя риба.Бутника,за съжеление се отби само за няколко минутки с малкия,тъй като още не може да се отърси от проблемите,причинени му от удара с колата на онзи пияница и трябваше да бяга да минава прегледи.
Пристигане и без много мотане,започнахме да сглобяваме монтажите.Бяхме заредили доста широка гама от стръв , бял,пинки,жълъд,хляб и кус-кус.Единствено вердеваса го нямаше,поради липсата му в рибарските магазини, които проверихме.

И се започнаха тайните рецепти на Краси Скотърн.

Резултата не закъсня и първата риба влезна в кепа.

Локалчето,още с гурли в очите,изкара първия кефал на пинкито.

Последва и много силна серия,на разни чудати екземпляри.Приличаха много на нещо средно между канален сом и водно конче.

Кузмича и той не оставаше по-назад и започна да се разписва.

Получаваше се и по някое тройно оплитане,за щастие без фатален край.

Тези двамата,предната вечер явно ми бяха хвърлили черна магия,та имах само един морунаш.Реших да се преместя леко по-нагоре от тях,че между профита,трудно се лови.
Оказах се прав,наистина ме бяха проклели и резултатите далеч от тях не закъсняха.Завъртя се разнообразна риба,основно на троха.

Колегата kvkz ,се беше паркирал малко по настрани и днес също се представи на висота.

А тези двамата,си застанаха един друг да си правят завет и си продължаваха със скубането.

Ловяхме,какво ловяхме,порадвахме се и на приятната компания на специалните гости и дойде време да си ходим.Като цяло,не хванахме много риба,но се забавлявахме във времето,което прекарахме заедно.Денят минава бързо в риболов и шеговито настроение.
Основно излизаха,морунаш,алай ( скобар ) , кефал и уклеи.Най-резултатни бяха трохите и пинкито.Рибата се влияеше добре от захранката.

По-дребните бяха върнати обратно във водата.

Като заключение мога да кажа,приятен излет с хубави хора и най-вече релакс с любимото хоби.Благодарим и на lastika,slayder и Ицо,че ни навестиха.Това е от нас за сега.
Поздрави на всички,наслука и весело изкарване на предстоящите празници!Живи и здрави всички!
Пристигане и без много мотане,започнахме да сглобяваме монтажите.Бяхме заредили доста широка гама от стръв , бял,пинки,жълъд,хляб и кус-кус.Единствено вердеваса го нямаше,поради липсата му в рибарските магазини, които проверихме.

И се започнаха тайните рецепти на Краси Скотърн.

Резултата не закъсня и първата риба влезна в кепа.

Локалчето,още с гурли в очите,изкара първия кефал на пинкито.

Последва и много силна серия,на разни чудати екземпляри.Приличаха много на нещо средно между канален сом и водно конче.

Кузмича и той не оставаше по-назад и започна да се разписва.

Получаваше се и по някое тройно оплитане,за щастие без фатален край.

Тези двамата,предната вечер явно ми бяха хвърлили черна магия,та имах само един морунаш.Реших да се преместя леко по-нагоре от тях,че между профита,трудно се лови.
Оказах се прав,наистина ме бяха проклели и резултатите далеч от тях не закъсняха.Завъртя се разнообразна риба,основно на троха.

Колегата kvkz ,се беше паркирал малко по настрани и днес също се представи на висота.

А тези двамата,си застанаха един друг да си правят завет и си продължаваха със скубането.

Ловяхме,какво ловяхме,порадвахме се и на приятната компания на специалните гости и дойде време да си ходим.Като цяло,не хванахме много риба,но се забавлявахме във времето,което прекарахме заедно.Денят минава бързо в риболов и шеговито настроение.
Основно излизаха,морунаш,алай ( скобар ) , кефал и уклеи.Най-резултатни бяха трохите и пинкито.Рибата се влияеше добре от захранката.

По-дребните бяха върнати обратно във водата.

Като заключение мога да кажа,приятен излет с хубави хора и най-вече релакс с любимото хоби.Благодарим и на lastika,slayder и Ицо,че ни навестиха.Това е от нас за сега.
Поздрави на всички,наслука и весело изкарване на предстоящите празници!Живи и здрави всички!
Последно промяна от SONY на Нед Яну 31, 2010 9:16 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Канални изпълнения
Супер излет и перфектен мохабет
Радвам се че ви посетих и че и аз успях да си умириша ръцете на риба
п.п Детето бе взето на време

п.п Детето бе взето на време

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- научил се да хвърля
Отдава ти се да пишеш репортажи, радвам се че дойдох и се запознах с колеги от форума. 

От риба се връщам на риба ми се ходи.
- borislav58
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
E другите добре,ама и Локала да хване риба......

13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много як риболов сте си спретнали
Поздравления 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе мани знаеш ли колко пари ни взе водолаза който бяхме наели да му закача рибите........patrona86 написа:E другите добре,ама и Локала да хване риба......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
Супер яко

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Така, така,
вие ги скубете, а ние търчим с портфейлите след жените и сменяме съдържанието им / на портмонетата, де / с касови бележки
А те не се спират, да му се не види
........ама утре и аз отивам да скубя..........
Браво и поздрави на групата
вие ги скубете, а ние търчим с портфейлите след жените и сменяме съдържанието им / на портмонетата, де / с касови бележки

А те не се спират, да му се не види

........ама утре и аз отивам да скубя..........
Браво и поздрави на групата

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
поздрави кьм всички
п.п тренирате усьрдно за сьбота,
споко младежи ния Пазарджиклии вьдици няма да взимаме
добре сте ги наскубали
банда

п.п тренирате усьрдно за сьбота,

добре сте ги наскубали

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей така ви искам,рамо до рамо.Успехи все за напред момчета и дай боже на канала да няма място от съфорумци приятели,ловящи рамо до рамо.Желая ви весели празници.Специални благодарности на Кузмич
А защо никой не ловя на сивенското Ивчово място бе драги

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Николай Неделков
- учете се от него
Браво бе играчи. Разпукали сте ги 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Браво

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- и господ не е толокова добър
Силна група 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.