Луда Камчия за луди риболовци

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Луда Камчия за луди риболовци

Мнение от vladimir1974 »

Здравейте колеги,ще бъда кратък само за да дам малко инфо за всички които посещават тази дестинация.Днес 4ма души отидохме на един вир мисля че му казват Каравельовия или нещо такова.Реката е поспаднала,но все още е мътна и голяма.Нямаше грам вятър и печеше слънце идеално за сефте/за двама от нас/,Уви захранихме и се помъчихме да начешим крастата,ама май само с мезето и винцето си останахме.Хванахме 45 уклея на розов,но като цяло слаб риболов.Най неприятното бе че към 14ч.дойде един рязан ДПСар с лапето си и хвърляха мрежа.Каза че всеки ден идвали и не само той.Та каква риба да чакаме? :evil: :axe: ИАРА пак дремят ние даваме по 20лв всеки път за захранки и се кефим на уклей и билети ще им плащаме...но такава си ни е България.Поне не сме капо и денят беше прекрасен за излет.Щях да кача снимки,но нещо ми се уби настроението...Както и да е, ще пия по едно и ще се надявам на по добри риболовни дни.Извинете ме ако съм ви отегчил,но поне да знаете каква е хавата на Луда камчия :drinkers:
kasmet
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Луда Камчия за луди риболовци

Мнение от simo72 »

То не само там е така. Но какво да направим? Да се бием ли, да се трепем ли?????????
Върл Shimano фен!
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

simo72 написа:То не само там е така. Но какво да направим?...................
За дейността на ИАРА е писано и говорено толкова много,.....ама -" Кучетата си лаят-керванът си върви.....!" :smt017
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Телескоп написа:
За дейността на ИАРА е писано и говорено толкова много,.....ама -" Кучетата си лаят-керванът си върви.....!" :smt017
Ама много си прав братчето ми!!! На мен ми стиска, и винаги реагирам, ама другото е глас в пустиня!
Върл Shimano фен!
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

То за това само уклей е останало.Реката следва съдбата на яз.Цонево-бракониерството процъфтява.Все пак е било доволно.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

RAAZIEL написа:То за това само уклей е останало.Реката следва съдбата на яз.Цонево-бракониерството процъфтява.Все пак е било доволно.
За съжаление любимата ми риболовна дестинация в лицето на река Луда Камчия, вече присъства много много рядко в риболовните ми излети :evil:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

vladimir1974 написа:...с лапето си и хвърляха мрежа.
Ами ще си хвърлят брато,ти собствено какво направи в случая,че да им развалиш РАХАТА?!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

simo72 написа:
Телескоп написа:
Ама много си прав братчето ми!!! На мен ми стиска, и винаги реагирам, ама другото е глас в пустиня!
колега не си сам...и аз така реагирам....само да не се случи някой път да сме двамата и да реагираме заедно.... :axe: мамка им нагла циганска...
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Евгенибой, радвам се да видя съмишленици, макар че моите реакции, по някой път са направо краини. С други думи- ще им е...а м.....а мръсна бракониерска! Не искам да провокирам, но който ме познава лично, знае за какво става въпрос. Непримирим съм!!!!!!!
Върл Shimano фен!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Темата тръгна в друга насока, та затова я местя ...
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

На тази река по тези места започнах да ходя от 1998г. и винаги съм виждал мрежички на местните :evil: но там не е България :evil:
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

vladimir1974 написа:.дойде един рязан ДПСар с лапето си и хвърляха мрежа.Каза че всеки ден идвали и не само той.Та каква риба да чакаме? :evil: :axe: ИАРА пак дремят ние даваме по 20лв всеки път за захранки и се кефим на уклей и билети ще им плащаме:

А ти какво направи??? Съгласен съм, че не всеки може да се саморазправя и по принцип не трябва, но защо не звънна един телефон или 20 стотинки ти се видяха много. Звънете направо на 112 дейсва, изпитано е, и май е безплатен.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

nasco2 написа: А ти какво направи??? Съгласен съм, че не всеки може да се саморазправя и по принцип не трябва, но защо не звънна един телефон или 20 стотинки ти се видяха много. Звънете направо на 112 дейсва, изпитано е, и май е безплатен.
Наско, просто си нямаш на идея за какъв регион става въпрос. Местото е еднакво отдалечено от Варна, Бургас и Шумен, въпреки че административно е в Бургаски окръг. Няма служба в милата ни родина, която да се отзове на такова обаждане в тоя участък... вервай ми :axe:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Еми тогава само ще си коментираме тук. Има, няма кои да реагира, колкото повече са обажданията на 112 толкова повече шанс има да се обърне някакво внимание. Обажданията там се записват и се търси сметка за всяко едно каква е била реакцията. Дори и ти можеш да направиш справка след време и да потърсиш сметка. Когато звъннем на 112 от там се приема и записва сигнала, след което звънят на съответната ИАРА и им подават сигнала. ИАРА обикновенно го взима по на сериозно от това ако им се обадим директно на тях. Ако почнат да им звънят от там всеки ден, все ще вземат някакви мерки. И помнете бракониерството само по смисъла на закона е престъпление и трябва да се реагира както при всяко друго престъпление. Дали е смрежи, бимби или с парашутче е все едно да сравняваме крадец на коли и джебчия - все са си крадци.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Във този район действа само закона на джунглата, защото там кметовете, полицаите, горски,ловни и т.н. са от турски произход и няма на кой да се обадиш, защото мрежарите са им селски, братовчеди, сваковци, зетовци и т.н. :evil:
Изображениеима ли комат кучета много
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”