Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Директно разбиване на пяська
Модератор: bobopeli
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хора, звънете на ИАРА, не ги оставяйте да спят мързеливците, ние им плащаме заплатите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Директно разбиване на пяська
Писах им в сайта още при първите прояви на тармъкчиите.Явно не си го отварят,а друг служител ми каза да ги викна като били там да ги хванели на чалъм,ама в закона пише ,че и с тройна кука става ,а те са им закачени на кастмастери и разни други дрънкулки.Нямали достатъчно гориво да ходели ей така напразно-срам и позор.Подадахме сигнал и за спуснати мрежи и глас в пустиня.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- динго
- научил се да хвърля
Колеги днес бях отнова на яз.Пясачник и гледката беше много грозна!От преблезитено 40 човека на плувка ловихме аз,двама мой приятели един колега от Карлово и още две момчета всичко друго дърпаше с търмък.Най накрая не издържахме и се обадихме на ИАРА около 10:30ч. а те кацнаха на язовира към13:00ч.През този период от време една групичка от ромски произход(не че имам нещо против ромите)бяха хванали по един метален живарник от голямите със каракуда,червеноперка и дребни шаранчета а най грозното е че и ние българите е им отстъпваме.И се питам толкова ли е трудно да си вържат една плувка,кукичка да си сложе стръвата и да си лови рибета и да си прави кефа

Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
- динго
- научил се да хвърля
Забравих да отбележа че когато дойдоха служителите от ИАРА провериха само наще билети и на една друга групичка от колеги който като ги видяха си скъсаха тройките и започнаха да хвърлят на плувка.А през това време на няколко метра от брега 7-8 лодки с минимум по 2 човека търмъчиха като бясни пред погледа на служителите от ИАРАдинго написа:Колеги днес бях отнова на яз.Пясачник и гледката беше много грозна!От преблезитено 40 човека на плувка ловихме аз,двама мой приятели един колега от Карлово и още две момчета всичко друго дърпаше с търмък.Най накрая не издържахме и се обадихме на ИАРА около 10:30ч. а те кацнаха на язовира към13:00ч.През този период от време една групичка от ромски произход(не че имам нещо против ромите)бяха хванали по един метален живарник от голямите със каракуда,червеноперка и дребни шаранчета а най грозното е че и ние българите е им отстъпваме.И се питам толкова ли е трудно да си вържат една плувка,кукичка да си сложе стръвата и да си лови рибета и да си прави кефа![]()
![]()
![]()
![]()
- динго
- научил се да хвърля
затова сме на това дередже 

-
- кандидат преподавател
Мите, ма много си прав баче!динго написа:затова сме на това дередже
Върл Shimano фен!
-
- сериозен играч
Днес ИАРА мина на проверкаbutnik написа:Писах им в сайта още при първите прояви на тармъкчиите.Явно не си го отварят,а друг служител ми каза да ги викна като били там да ги хванели на чалъм,ама в закона пише ,че и с тройна кука става ,а те са им закачени на кастмастери и разни други дрънкулки.Нямали достатъчно гориво да ходели ей така напразно-срам и позор.Подадахме сигнал и за спуснати мрежи и глас в пустиня.

но само на брега съставяше актове
на въпроса за тези с лодките отговора беше че лодката им е на ремонт

Ице утре ще ти пратя някое клипче с тармъкчий,нали искаше
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,ама дано се виждат лицата на "риболовците"
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Стефан Георгиев
- новобранец
тия бракониери ги оправя само бой или директен разтрел.по Искъра има една група която ги пържи с ток.само олово ще го опрай тия от ИАРА нищо не правят.бийго в главата с пушката и тва е.

-
- научил се да хвърля
Днес бях на пяська няма такова косене после нямало риба еми няма да има.Лошото е че бьлгарите бяха повече от мангалите на брега които тармьчиха эдраво.УЖАС
- динго
- научил се да хвърля
уважаеми колеги аз имам едно предложение да започнем да търмъчим и ние поне и ние да си направим кефа но не търмъчим рибаба а самите косачи както се казва в една поговорка С ТВОЙТЕ КАМЪНИ ПО ТВОИТА ГЛАВА
-
- сериозен играч
Какво се случва на Пясъчник
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zYhZlZwnoEA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zYhZlZwnoEA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H6ilEZCJdmQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/H6ilEZCJdmQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zYhZlZwnoEA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zYhZlZwnoEA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H6ilEZCJdmQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/H6ilEZCJdmQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
-
- сериозен играч
Малко и снимки

Тук Две момчета проверяват билетите(обаче само от вън)

Ето какъв панаир беше

Тук Две момчета проверяват билетите(обаче само от вън)

Ето какъв панаир беше

верно е ебати панаира,по някой пьт се чудя дали да пускам теми когато ходя за риба и доста пьти не сьм пускал поради такива причини но аз сьм какпка в морето една птичка пролет не прави,явно проблема си е в цялата система иска си хора които да си гледат работата а от иара май не са много на ниво представям си ако мойте работници не идват на работа или пьк идват па се услушват и не работят и в края на седмицата искат заплати е как да стане тая работа аз да не сьм най голямата шматка да плащам за не свьршена работа а в случая с иара е точно такьв,докато не се заемат и погледнат по сериозно на нещата няма да има оправия никога а само ще си чешим езиците и като излезне някоя нова заповед че забраняват абсолютно да се лови на пясака е тогава ще си дадем сметка и ще си кажем кьде сбьркахме и защо трябваше да си стига до тук а като гледам лека полека работата вьрви на там