До кога на яз.Пясъчник така

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

nikopld
новобранец
новобранец

До кога на яз.Пясъчник така

Мнение от nikopld »

Не зная от къде да започна.Останах бе з думи от това което видях днес на Пясъчник.До 11.00 бяхме малка група която се чудеше къде да се скрие от вятъра...Седяхме и чакахме да утихне,за да си ловим както му е редно,кой на леко,кой на фидер.всеки приготвил въдиците и чака да поутихне вятъра,предизвикал вънли-цинамита.И тогава се появиха "кормораните-тройкаджий"...аз преброих 20 човека само от едната страна на кулата където виждах...от другата не се знае още колко е имало.....Колегите които бяха там казаха ,че вчера е имало проверка от ИААРА....и какво от това ....А днес къде бяха...а утре дали ще са там.....и защо ходят в 15.30 доколкото разбрах...тогава там са само тези които ловят за удоволствие,а не да пълнят фризерите и да казват лятото ,че нямало риба в язовира...ИААРА трябва да е там в 11.30-12.00ч...Тогава идват "кормораните-тройкаджий"и си тръгват в 14.00-14,30ч.Това видях днес аз .Така е било и вчера,ще бъде и утре....[img]http://purko1.hit.bg/cunamita.jpg[/img]
[img]http://purko1.hit.bg/cunamita1.jpg[/img]
[img]http://purko1.hit.bg/cunamita2.jpg[/img]
[img]http://purko1.hit.bg/kormorani.jpg[/img]
[img]http://purko1.hit.bg/kormorani2.jpg[/img]
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: До кога на яз.Пясъчник така

Мнение от yzyna »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Положението на любимия ми язовир е трагично,май сами трябва да си помогнем,така ми се струва! :evil: :axe: :axe:
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

казах ви докога в старата тема докато не ги изгоним от там
САМО БОТЕВ
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от qcarp »

Обаждаите се на ИАРА. Би трябвало да им лепнат много яки глоби. Ако не стане бой на копелдаците долни!!!
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Тези от ИАРА трябва цял ден да са там!!!
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Според мен за големите язовири трябва да има денонощна охрана.
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Жалка картинка
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Йордан Марков написа:Жалка картинка
Не жалка,то направо си е трагедия.И все се питам,от глад ли умряха,че живота им да зависи от тази риба,или си е типичната българска аванта.
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Значи,чета,чета и се късам от яд!То се е видяло.че Иара е безпомощна!Незнам, ако се съберем една група от 20-30 човека и 2-3 дена подред ходим до язовира и само бой!То верно,че това не е решение на въпроса,ама друг изход не виждам!Има ли мераклии?
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

Колега ,Благодаря ти за помоща със снимките
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

Не е зле такива бракониерски сцени да се заснемат на видеоклипчета и изпращам на МЗХ - ИАРА .Дано се вземат сериозни мерки ! :oops:
Макар,че в момента върви максимата-Кучетата си лаят-керванът си върви !" :smt017
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

[quote="dreamworks"]Според мен за големите язовири трябва да има денонощна охрана.[/qu

Като разговарях предната седмица с момчетата от ИАРА им казах че трябва да стоят на язовира поне до към 15 а те ми казаха ако платиш ще стоим тук и цяла нощ.Значи ясно ли ви е какво е положението МАНИ тяхната организация пет пари не дава на рибните ресурси.Нас ни боли ,че се съсипва рибата която те я пускаха миналата и по миналата година а тях тоес ИАРА ги боли Х--я .Нали ще се влеят нови милиони от нашите риболовни билети.Ще се пусне уж договорени 10,000 рибки .Омръзна ми вече темата ПЯСЪЧНИК да го съсипят, та да си седнат на пръдливите гъзове нещасниците които го попеляват.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

nikopld написа:Не зная от къде да започна.Останах бе з думи от това което видях днес на Пясъчник.До 11.00 бяхме малка група която се чудеше къде да се скрие от вятъра...Седяхме и чакахме да утихне,за да си ловим както му е редно,кой на леко,кой на фидер.всеки приготвил въдиците и чака да поутихне вятъра,предизвикал вънли-цинамита.И тогава се появиха "кормораните-тройкаджий"...аз преброих 20 човека само от едната страна на кулата където виждах...от другата не се знае още колко е имало.....Колегите които бяха там казаха ,че вчера е имало проверка от ИААРА....и какво от това ....А днес къде бяха...а утре дали ще са там.....и защо ходят в 15.30 доколкото разбрах...тогава там са само тези които ловят за удоволствие,а не да пълнят фризерите и да казват лятото ,че нямало риба в язовира...ИААРА трябва да е там в 11.30-12.00ч...Тогава идват "кормораните-тройкаджий"и си тръгват в 14.00-14,30ч.Това видях днес аз .Така е било и вчера,ще бъде и утре....Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ЗВъни на тел.112 няколко пъти докато не дойдат така направихме наща група в Неделя :!: Поне дойдоха с полиция та малко успяха да забегнат като изключиме няколко лодки!Звънкай не ги жали :!:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Въпроса се решава много лесно.Дават го под аренда и става платен.Собственика ще намери начин да спре бракуниерите. :axe:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Единственото ви спасение е ТЕЛ 112 звани се на него с точна информация като добавяте и да дойда с подкрепление по вода,защото иначе идват само с джипките и нямат лодки.
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”