Какъв сонар да си купя за лодка с дистанционно

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Какъв сонар да си купя за лодка с дистанционно

Мнение от kasabinho »

Здравейте колеги.

Купих си лодка с дистанционно,която носи захранка и развива скорост максимум до 1м/с, но искам да и сложа безжичен сонар, който също да използвам и с въдица.
Искам сонара да ми показва различна големина на риба, а не риби с 20 см и 1м размер по един и същ начин( фен съм на големите риби и не ме интересуват малките да кажем под 20 см), релеф на дъно и да има обхват на около 50м и повече, по възможност да може да се сменя батерията на сондата. До колкото четох във форум-а има проблем със такъв вид водене на сонда понеже се прецаквал образа при движения на лодката. Можете ли да ми предложете такъв модел сонар и да струва най-много около 200-250лв. Решил съм да си го поръчам от друга държава понеже тук слагат тройни надценки.

Запознах се с един вносител от БГ и той ми предлага този сонар на цена от 90 лв( иначе го продава за 140лв), на който му се сменя батерията на сондата, но неможах да намеря по-подробна спецификация и ми се струва, че няма да ми свърши работа. Ако някой е използвал такъв модел бих му бил много благодарен ако изкаже мнение.

Мерси предварително.
Изображение
MITKOY
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какъв сонар да си купя за лодка с дистанционно

Мнение от MITKOY »

Мисля че сонарът който би вършил най добре тази работа е Humminbird Smartcast RF15 , но иска да се пипни тук там.http://www.youtube.com/watch?v=R-MHh-r1X48&NR=1
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какъв сонар да си купя за лодка с дистанционно

Мнение от ribohva6ta4 »

Има тема за модифицирането на Smart cast RF 15 в Carpforum.co.uk.Аз лично си направих и съм доволен от резултата.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”