Бракониер на кариерата на Чепинци

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Бракониер на кариерата на Чепинци

Мнение от jasonsmith »

Здравейте колеги.
Онзи ден мой приятел е засякъл този човечец:
Изображение
на кариерата на Чепинци,
посред бял ден тоя е хвърлял три парашута, на питането на приятелчето: знаеш ли че това е незаконно, оня отговорил : кой ти каза???? :axe: :axe: :axe: ...
Как не можах да отида да му навреме парашутите у задника... Обадил се е на 112, препратили са го към районното, обещали са че ще дойдат, и нищо.. никой не е дошъл, е такава ни е цялата държава...

Р.С. Иска ми се тази тема да я пусна и в на леко, за да я прочетат повече хора...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Бракониер на кариерата на Чепинци

Мнение от MITKO70 »

Имал е късмет ,че не е имало повече хора ,като гледам ,иначе да се наиграл боклука. :evil:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Колега, не ме разбирай криво, не искам да те критикувам, но може би е трябвало да бъдеш по-настоятелен в усилията си да се свържеш с ченгетата или с ИАРА. Такава настоятелност веднъж даде резултат, макар и с цената на много разправии след това с полицаите, те никак не обичат да им се казва как да си вършат работата :) .
Наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

ами че тои се е свързал с ченгетата,и какво от това?
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Лошото е че останалите колеги са си минавали безучастно и никой нищо не е казал или предприел срещу наглеца.. А аз си мисля че приятеля ми си е свършил работата, няма да губи целият си ден и вместо да лови риба да се разправя с полиция и селяния... Абе важното е, ако някой ходи към Чепинци, и види тая лада, да му теглят един бой на тоя нещастник и да го имат напредвид.
DiE HarD
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DiE HarD »

Абе хора кво се взимате на сериозно някакьв си циганин хвьрлил парашут в някакав водоем.Да не мислите че ще излови рибата ? Те хората хвьрлят по 2км мрежи и ИАРА нищо не прави та за един парашут искате да направи нещо ?! :wink:
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

DiE HarD написа:Абе хора кво се взимате на сериозно някакьв си циганин хвьрлил парашут в някакав водоем.Да не мислите че ще излови рибата ? Те хората хвьрлят по 2км мрежи и ИАРА нищо не прави та за един парашут искате да направи нещо ?! :wink:
Колегата има право не се косете толковал.Елате на яз.КОПРИНКА да видите колко парашутисти има по ръкавите.Всеки се ядосва-що-защото ако има кой да ги гони няма да ви пиша тук сега.Сами трябва да се справяме с такива че тя държавата се я няма когато трябва-но ако и дължиш пари ЩА ГОНИ ДО ДУПКА.иИ такива ми ти работи няма кой да помага
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

na4o_kz написа:
DiE HarD написа:Абе хора кво се взимате на сериозно някакьв си циганин хвьрлил парашут в някакав водоем.Да не мислите че ще излови рибата ? Те хората хвьрлят по 2км мрежи и ИАРА нищо не прави та за един парашут искате да направи нещо ?! :wink:
Колегата има право не се косете толковал.Елате на яз.КОПРИНКА да видите колко парашутисти има по ръкавите.
То на яз.Копринка това да му е само!!! А за БОБКАТА И НЕГОВИТЕ СИНОВЕ от село Копринка дето пуска постоянно мрежи и живее до един от служителите на ИАРА какво да кажем!Трябва затвор за този човек! :axe:
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”