Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Балса
Модератор: emo vasilev
Балса
Здравейте!Вчера четох из сайтове за един магазин в София за балсов материал, за направата на воблери.Днес ходих то този магазин и продавача ми каза, че в България не се внася балса по дебела от 20мм.Въпросът ми е достатъчни ли са 20мм за направата на един воблер до 5см и знаете ли горе-доло как вървят цените, защото в този магазин за 1метър балса, дебела 20мм цената е 13лева и стотинки някакви.Човекът също така ми обясни, че ако ми трябва по-голяма дебелина мога да слепя примерно едно от 20мм и едно от 10мм или нещо от сорта....Мисля че за сега това ми е питането
...По-натам ако се присетя нещо повече, ще се разбере със сигурност!

-
- кандидат преподавател
Re: Балса
Здрасти колега.
Значи тези 20 мм са ти достатъчно зо добро воблерче 5 и повече см.Правилно ти е обяснил , че може да слепиш две парчета и да получиш желание размер .Но аз мисля ,че това е достатъчно.Пробвай първо с такъв и после ако се налага с друго.Ето малко снимки
Не е балса но е 20 мм

Като си поиграеш става това

А ако си се справил дори ловят

Значи тези 20 мм са ти достатъчно зо добро воблерче 5 и повече см.Правилно ти е обяснил , че може да слепиш две парчета и да получиш желание размер .Но аз мисля ,че това е достатъчно.Пробвай първо с такъв и после ако се налага с друго.Ето малко снимки
Не е балса но е 20 мм

Като си поиграеш става това

А ако си се справил дори ловят

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ааа от какво си си направил твоя воблер от снимките? 

http://www.microasu.com/LightexPVC1.htm Ако не се лъжа от това
-
- научил се да хвърля
Предостатъченawfast написа:Въпросът ми е достатъчни ли са 20мм за направата на един воблер до 5см

Също е вярно, когато искам по голяма дебелина действам по същия начин.awfast написа: Човекът също така ми обясни, че ако ми трябва по-голяма дебелина мога да слепя примерно едно от 20мм и едно от 10мм или нещо от сорта....
-
- кандидат преподавател
Распенено ПВЦ.Това от което се правят рекламните пана и буквите на рекламите.Шкафчетата за баня някой също ги правят от това - точно по начина с залепването на няколко слоя.awfast написа:Ааа от какво си си направил твоя воблер от снимките?
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ