Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

с.Пъстрово
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
с.Пъстрово
Привет,
Утре/08.05.2010 г./ на с.Пъстрово ще има някакво състезание....
Това намерих в нета:
Може ли да се участва с "Фидер"?
Благодаря на всички отзовали се!
Утре/08.05.2010 г./ на с.Пъстрово ще има някакво състезание....
Това намерих в нета:
Та въпроса ми е, някой знае ли какви са условията?ЛРД"Пъстрово"общ.Ст.Загора,кани всички на състезание по риболов на 08.05.10г. от 7.30ч. на собствения си язовир, намиращ се в землището на с.Пъстрово на около 34км от Ст.Загора.
Може ли да се участва с "Фидер"?
Благодаря на всички отзовали се!
-
- новобранец
Re: с.Пъстрово
Явно никой не е ходил на това състезание, а за съжаление твърде късно и аз видях темата за да мога да отида. Все пак ако някой е ходил нека сподели как е минало. Имам добри спомени от този язовир и ми е интересно как стоят сега там нещата.
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Отново да отворим темата,защото чух,че скоро ще се състои ежегодното състезание на язовирчето.Но кога...ако някой знае нещо да сподели
А местенцето е много хубаво,струва си да половиш там дори и не на състезание 

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
ей колеги така ли никой не е ходил.Наистина и аз отдавна не съм ходил,ако някой има актуална информация моля да сподели
All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Е ходих,но за съжаление не изчаках резултатите,някъв вирус ме повали за няколко часа и едвам изчаках да мине кантара за да си тръгна.Това,което мога да кажа е,че аз приключих скромно с 5 рибки.Вдясно от мен беше К.Митранов,който наскуба около 5 кг. риба,предимно кефалчета.Чух,че имало някой с уловени 20-30 каракуди,но не знам нищо повече от това.Общо взето големи шарани нямаше,или поне не излязаха такива.А имаше хора заложили въдици точно за тях.
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Колега като ходи на състезанието искаха ли такса ,т.е въпроса ми е дали още язовира е частен
All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Нямаше такса.Щяло да има някакво зарибяване,но кога...Лошото е,че имаше доста хора,но като гледам никой не си прави труда да драсне някой ред 

- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Как може такова нещо значи наистина вече не частен.Това е много лошо,наистина той е уникално красив водоем а и доста риба се ловеше.Дано да дойде нов собственик,че иначе за едно лято ще опоскат рибата разни бракониери
-Winston Churchill
-Winston Churchill