Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Безочието на хората няма граница !!!
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Безочието на хората няма граница !!!
Днес малко преди обед на р. Бели осъм в Троян дама "убавеца" най-безсрамно си цъкат мренки и кленчета . Викам им "- ей пичове не е ли забранен риболова , а те - за нас няма забрана. " Веднага звъннах на ИАРА - Ловеч 0887212388 , а те обещаха да звъннат на троянските горски . След около 2 часа - гледам единият с парашут а другият на плувка и пак се обаждам на ИАРАта а той ми казва че се е обадил на г-н Иван Дочев от троян , но явно разстоянието от неповече от 400 метра от горското е дълга дестинация за тях . И след около още 20 мин. момченцата си хванаха торбичката около полвината пълна с мренки - 10-тин см. и такива и кленчета и си отидоха да я пощят - УВИ !!!
То че хората не си струваме е така , но и тия органи са едни , та бегай-мани се !!!! За жалост това е действителността за в момента в България .
То че хората не си струваме е така , но и тия органи са едни , та бегай-мани се !!!! За жалост това е действителността за в момента в България .
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Безочието на хората няма граница !!!
иараджиите са виновни,,господин дончев,, може да е бил почивка в неделя,а ония дето ни смучат париците са длъжни да реагират на всички сигнали,а не да прехвърлят топката
-
- научил се да хвърля
И на Бойко Борисов лично да звънне все тая . В България нищо не може да се промени толкова бързо. Може би само цените.blatimir написа:звъни на 112, не на иара

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Събота и неделя редовно виждам хора по реките. Ловят си даже и колите са си спрели и не се притесняват ни най-малко...виждат се спрени коли и по язовирчетата,някъде където са по закътани.
-
- разбира нещата
Аз съм звънял.112 дават сигнал,Но ИАРА пак не идват.Токпата е в техните ръце а не на 112blatimir написа:звъни на 112, не на иара

-
- научил се да хвърля
112 Ако не ИАРА поне има шанс да се появят от полицията .Secret Carp написа:Аз съм звънял.112 дават сигнал,Но ИАРА пак не идват.Токпата е в техните ръце а не на 112blatimir написа:звъни на 112, не на иараТрябва да я махнат тая ИАРА.Няма смисъл да се заблуждаваме
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
-
- разбира нещата
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги няма кво да се чудите ....... това реалността аз съм сигурен, че тия двамата дори и билет нямат. Аз някаде тука бях го написал искам да се сварши най-накрая тая риба да останат само платените гьолове и ще видим тогава какво ще стане (то като е тръгнало точно така и ще стане).
ИАРА ще се премахне защото вече няма да има нужда от нея (като че ли сега има
) ще изчезнат и бракониерите ..... и готово !!!!! В България за съжаление риболовците са много, но рибарите са малко.
ИАРА ще се премахне защото вече няма да има нужда от нея (като че ли сега има

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- ще става разбирач
Лошо е когато органите не се отзовават.Започваме да се чувстваме съвсем прецакани.Ако се намесим лично , лошите ще сме ние .А освен това на мен работата ми е съвсем друга, не ИАРА-джия.И така ние ще си звъним,те няма да идват и ей така само ше си псуваме тук.Просто сме безсилни за сега мамка му 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
don4o написа: И на Бойко Борисов лично да звънне все тая . В България нищо не може да се промени толкова бързо. Може би само цените.![]()
![]()