Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

МАКАРА ЗА МАЧ
Модератор: Paublo_Eskobar
МАКАРА ЗА МАЧ
Здравейте риболовци,пред голяма дилема съм и се надявам на малко помощ при избор на макара.Спрял съм се на http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... bgroup=159 или http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=63 или да ми предложите вие някаква според вашия опит.
-
- ще става разбирач
Re: МАКАРА ЗА МАЧ
Вземай я ,ако си я пробвал ,какво се чудиш щом ти е харесала ,няма назад.Макарата е като жената и прасето,може и да се случи добра? Наслука !
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- разбира нещата
Този фокус... 6 лагера 3 шпули лачена мяса .... не знам
струва ми се че е красива опаковка без качества... но не съм я пробвал
Тика-да не е много красива, не съм я пробвал точно тази но имам 3 Тики служат като вярно куче много съм доволен от марката....

Тика-да не е много красива, не съм я пробвал точно тази но имам 3 Тики служат като вярно куче много съм доволен от марката....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако ще е Тика,то поне да е бързооборотна http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6401

-
- разбира нещата
Още по-добре ще е,ако е с преден аванс...
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- LukaBrazi
- научил се да хвърля
защо?Със задния се работи по добре когато става въпрос за мач.mario67 написа:Още по-добре ще е,ако е с преден аванс...
Взимай тиката
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
Защо? Нагласяш си аванса според повода и основното... няма да коригираш тепърва, когато се хване нещо.LukaBrazi написа:защо?Със задния се работи по добре когато става въпрос за мач.mario67 написа:Още по-добре ще е,ако е с преден аванс...
...
- LukaBrazi
- научил се да хвърля
въпрос на удобство и предпочитания,да не спорим а да помогнем на момчетоRaven написа:Защо? Нагласяш си аванса според повода и основното... няма да коригираш тепърва, когато се хване нещо.LukaBrazi написа:защо?Със задния се работи по добре когато става въпрос за мач.mario67 написа:Още по-добре ще е,ако е с преден аванс...
...
-
- разбира нещата
Аз винаги предпочитам макари с заден аванс. Много по удобни са ми за работа.... Когато си купувах спининг макара си взех Даива с преден аванс (не че съжалявам) НО просто не ми е толкова удобна при работа ..... Тиката с Заден аванс си е перфектна 

Кажете има ли чак такова знавение да е бързооборотна макарата?Една 5.5:1не върши ли работа?И на мен ми е по удобно със заден аванс просто така съм свикнал
-
- разбира нещата
Абе уж имало щото на теория с бързите обороти ще навиваш линията 0.0000000212 сек. по-бързо ама то вече в тоя сайт се говори за сечения и пречупване на светлината от разните му там влакна... така че скоро и автоматични въдици ще ти препоръчат......
Харесвай неква макара там и зимай има доста предложения....

- LukaBrazi
- научил се да хвърля
Само гледай да е с плитка шпула,защото замятането на дистанция с по леки плувки е по лесноbiroman написа:Кажете има ли чак такова знавение да е бързооборотна макарата?Една 5.5:1не върши ли работа?И на мен ми е по удобно със заден аванс просто така съм свикнал
Колега, плитката шпула е една голяма подробност! Всяка шпула може да стане плитка, след като се направи подложка!
Колега biroman, не съм пипал нито една от посочените макари, затова не бих дал мнение за тях! Аз лично ползвам Cormoran Super match. За нея във форумите ще прочетеш много противоречиви мнения, но да ти кажа повечето се основават на чуто и видяно, а не на практически опит! Ползвам я 2 години и в момента върти точно така, както когато я купих! Цената й е около 100 лева! Успех!
Колега biroman, не съм пипал нито една от посочените макари, затова не бих дал мнение за тях! Аз лично ползвам Cormoran Super match. За нея във форумите ще прочетеш много противоречиви мнения, но да ти кажа повечето се основават на чуто и видяно, а не на практически опит! Ползвам я 2 години и в момента върти точно така, както когато я купих! Цената й е около 100 лева! Успех!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Колеги а какво ще кажете за тази красавица http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=63