суходол платеното

Модератор: Кърцата

magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

суходол платеното

Мнение от magichko »

до колко работи някой знае ли ?
Изображение
mrakobes
новобранец
новобранец

Re: суходол платеното

Мнение от mrakobes »

kakvo ......
Модерирано !!!
Пиши на кирилица !!!
slivnalia
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Ще е добре да пишеш на кирилица.
А до колегата , мисля че работи до 20:00 , преди беше така , сега нали е с нов собственик
Изображение
magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magichko »

MiTaKa™ написа:Ще е добре да пишеш на кирилица.
А до колегата , мисля че работи до 20:00 , преди беше така , сега нали е с нов собственик

да ама той ни пускаше чичката да седим до колко искаме :) са ше видиме че един приятел зе една пръчка да я пробваме за малко :)
Изображение
mrakobes
новобранец
новобранец

Мнение от mrakobes »

колко се плашта на суходол
magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magichko »

mrakobes написа:колко се плашта на суходол

6 лв на пръчка.. е са бяхме 2 часа не пипна и грам на нищо... докараха само че 5 щайги с риба и я пуснаха
Изображение
Feelgood
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Feelgood »

На 28.05.2010 бях там с един приятел от 8.45ч. до 17ч. два удара-една каракуда и един слънчак за ...24 лв. /по 6 на пръчка/!До 12-13ч. имаше около 30 човека,но се усетиха,че ще хванат на Муро к..ро и се изнесоха с псувни.Аз като "по-отворен" стоях до пълно слънчево изгаряне.Щях да вися и до по късно /нали съм платил/,но мина един възрастен човечец и ни ожали.Той ни "открехна",че арендаторите "зарибявали" с мрежарена от Лобош каракуда,а митовете и легендите за трофейни риби са повече от комични.Та този човечец ни упъти къде да отидем,да си платим,но и да си направим кефа и да си пуснем рибата.Е,така и ще направим,като попреминат дъждовете....
magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magichko »

Feelgood написа:На 28.05.2010 бях там с един приятел от 8.45ч. до 17ч. два удара-една каракуда и един слънчак за ...24 лв. /по 6 на пръчка/!До 12-13ч. имаше около 30 човека,но се усетиха,че ще хванат на Муро к..ро и се изнесоха с псувни.Аз като "по-отворен" стоях до пълно слънчево изгаряне.Щях да вися и до по късно /нали съм платил/,но мина един възрастен човечец и ни ожали.Той ни "открехна",че арендаторите "зарибявали" с мрежарена от Лобош каракуда,а митовете и легендите за трофейни риби са повече от комични.Та този човечец ни упъти къде да отидем,да си платим,но и да си направим кефа и да си пуснем рибата.Е,така и ще направим,като попреминат дъждовете....

не е точно така.. туко що пред мен зарибиха с риба.. а и един познат преди 2 седмици хвана над 10 шарана там
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Стария собстеник взимаше риба от мрежари , и я пускаше но главно каракуди , 100 % истина , понеже се знаем с хората. За новия незнам как процедира , но може и него да са го открехнали на далаверата с поевтина риба , но факт е , че има и хора който си ловят на Суходол.
Незнам за вас но аз ще взема пример като колегата чируса и мисля да се ориентирам към истинските водоеми , стига с тая платена любов (най-много да направя един суки лейк , че съм обещал)
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Feelgood написа:Щях да вися и до по късно /нали съм платил/,но мина един възрастен човечец и ни ожали.Той ни "открехна",че арендаторите "зарибявали" с мрежарена от Лобош каракуда,а митовете и легендите за трофейни риби са повече от комични.Та този човечец ни упъти къде да отидем,да си платим,но и да си направим кефа и да си пуснем рибата.Е,така и ще направим,като попреминат дъждовете....
:lol: :lol: :lol: ще се напикам от смях......че каракудата е лобушка да...но тая далавера се правеше при оня дъртия мошшенник,,,,Кадето един път пусна с кепа 2 щуки(бях под кафето) и после разправяше на едно момче което дойде че пуснал 100кг.щука преди малко :)
Ами когато разсипа една тенджера със шкембе на пода в заведението и я събра с черпака пак в тенджерата,мислейки че никой не го вижда ;) За колегите които са хапвали шкембенце там-Съжалявам но това е ИСТИНА :)
Тоя гйол го бях отписал но сега с новите арендатори е друга бира.....досега два пъти братми е присъствал на пускане на риба и са пускали точно толкова килограма колкото са казвали......
Това на мит ли ти прилича? :
Изображение Изображение
(не го е хванал колегата на снимката,той го кепчоса(с моя кеп :) )-уточнявам за да не се разсърди колегата който го хвана)-4,900гр.

И да не си помислите че правя реклама на гйола..-последните 2пъти бях почти капо там.А и когато тези пичове бяха арендатори на Мало Бучино доста съм писал за малобучинския гйол и то не хубави неща(Митака знае)!!!Явно сега са решили да направят нещо хубаво и както си му е реда....Евала им правя и дано да не надделее българската черта-лакомията......
п.п.-ще зарибяват и с по нормални риби като платика,каракуда и т.н. но не от мрежене а са говорили да взимат уловената риба от няколко състезания....
Изображение
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

Вярно е,че новите момчета нямат нищо общо с ония "дърт пръч".Дано наистина са сериозни и за напред...от както го взеха те, съм ходил 3 пъти от който веднъж капо,но риба пускат и има.Въпроса е кой как го може.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ke4o
новобранец
новобранец

На Суходол за сом ?

Мнение от ke4o »

След излета на колегата PREDATORst на Суходол
се запалих и аз да направя един излет с цел Сом
до сега никога не съм хващал какъвто и да било сом ( само тоя от моя аквариум ме е хващал мене :D )
какво бихте ми препоръчали като метод на ловене леко/тежко , монтажи захранки и т.н. ....мисля стръвта да са ми земни червеи на грозд ...
и дали стената на язовира ще е най подходящото място за целта
XOLERA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от XOLERA »

На стената има по -голяма вероятност да хванеш някой сомче на торен червей или земен,но отиди по рано....тогава е по активен.......поне при мен беше така :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”