Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Cotton Cordell - CD Grappler shad ?
Модератор: sestrata
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Cotton Cordell - CD Grappler shad ?
Това е тракалката:
http://www.lurenet.com/productdetail.aspx?id=995675
Ще ми бъде полезно ако някой сподели наблюдения върху въпросния модел - игра, дълбочина на газене(реална), уловени риби и друга информация.
Благодаря предварително!
http://www.lurenet.com/productdetail.aspx?id=995675
Ще ми бъде полезно ако някой сподели наблюдения върху въпросния модел - игра, дълбочина на газене(реална), уловени риби и друга информация.
Благодаря предварително!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Cotton Cordell - CD Grappler shad ?
Повлачил съм модела с червената глава 3-4 часа без успех. Ст. Кладенец, Ал. Стамболийски и Цонево. Има игра но нещо не го искат белите на влачене
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мерси Ивак
Така и така са налични няколко разновидности ако не ни мине котка път, този месец ще се опитаме да запишем някоя бяла на нискобюджетен кордел

Така и така са налични няколко разновидности ако не ни мине котка път, този месец ще се опитаме да запишем някоя бяла на нискобюджетен кордел

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
-
- научил се да хвърля
За влачене не зная,но от брега лови. Лети сравнително добре и има хубава игра,имам няколко бели рибки точно на показаната в линка разцветка.
- горан
- ще става разбирач
Имам същия цвят и на влачене нямам риба с него, но и не го пускам често понеже не давам много шансове.Ако не се докаже първ
ите няколко пъти след като е купен, отива на резервната скамейка, а си мисля че и бягаше леко на една страна, поне моя. А иначе Кордел имат доста уловисти при мен модели за тролинг.
ите няколко пъти след като е купен, отива на резервната скамейка, а си мисля че и бягаше леко на една страна, поне моя. А иначе Кордел имат доста уловисти при мен модели за тролинг.