Яз.Брезнишки Извор

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Rugbista
новобранец
новобранец

Яз.Брезнишки Извор

Мнение от Rugbista »

Здравейте колеги,някои има ли представа за този сезон как стоят нещата кълве ли и на какво и дали може да се остане не нощен риболоб ? Благодаря ви !
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Яз.Брезнишки Извор

Мнение от MiTaKa™ »

Да и мен ме интересува как е положението там , във форума има хора който го посещават често .
Иначе аз съм бил на палатка там преди 3години някъде ии вечерта имаше доста удари на шаран и амур , но сега със сигорност няма да е така ;)
Изображение
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от brankov »

Условията са 7 лева на пръчка и до 3 килограма риба без пари мисля че важи само за шарана ,че аз рибата я връщам и не съм много сигурен :) .Виждам че стоят колеги и на палатки и май вече е разрешено преспиването.От към риби са малко по особенни нещата излиза амури между 4 и 7 килограма ма доста рядко .Каракуди и перки доволно като едрите искат сладка царевица .Шараните са предимно между 1,5 и 5 килограма като аз ги лова на плувка най вече на сладка царевица ,но гъстота им напоследък не е много задоволителна говора за 1-2 риби обикновенно и то не винаги за един ден като разбира се има изключения :D .Активноста е предимно сутрин а очаквам вече и в обедните часове.Това е от мен дано съм бил полезен :wink:
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Еее значи са го постегнали малко , че поедно време го бяха занемарили откъм риба , още ли е Гелето пазач
Изображение
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от brankov »

Гелето го нема вече за което аз лично доста съжелявам...някък си държеше по свой начин нещата под контрол :) Нов е собственика :wink:
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Абе момчета,ще ме светнете ли как се отива до това място?
Rugbista
новобранец
новобранец

Мнение от Rugbista »

ами колега за да стигнеш до там се минава през брезник ако знаеш къдее брезник има кръстовище на ляво табелат режанци в дясно през площада на селото се минаванаправо и ще видиш табела извор язовира е в ляво от пътя погледни карта в google ;] в четвъртък отивам на нощно мн съжалявам че Желето вече не е пазач мн точен човек беше успехи
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”