Привет! Дайте предложения ......

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

sdnt
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Привет! Дайте предложения ......

Мнение от sdnt »

Привет на всички! :)
Дайте предложения , къде да отидеме за риба за петък и събота , (около София ). Засега се чудиме между Слаковци и яз.Диканите , но като се поразрових тук там във форума намирам хем хубави мнения, хем лоши. Бяхме на Богоров (само слънчак) и на Пожарево ( там пък нищичко :))) ) . Благодарско на всички отзовали се .
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Пробваите се на Негован малкия гиол този дето е с остров по средата,миналата година точно по това време бях на островчето и останах много доволен.има шаран,амур,каракуда. Хванах и един костур над кило на местна рибка виолетка.
sdnt
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sdnt »

Поборников написа:Пробваите се на Негован малкия гиол този дето е с остров по средата,миналата година точно по това време бях на островчето и останах много доволен.има шаран,амур,каракуда. Хванах и един костур над кило на местна рибка виолетка.
Там , платено ли е ? Чувам , че някакви мутражи го дърлжали ? :?
Благодаря за инфото !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Там не се плаща,него и лови забраната.Става въпрос баластиерата тая дето като идваш от Негован ти е от дясно на мостчето.Миналата година шаранчетата бяха малки 500-600гр. Тази година може и да са пораснали ако неса го измрежарили местните мангали.Имам уловен и един амур 2.5кг.на топче хляб .Хубаво е ако ходите за 2-3 дена да прехвърлите на острова защото след 7.00 сега е лудница.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”