Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

18.07.2010
Модератори: Павел Иванов, sestrata
18.07.2010
Без думи Колеги !!!!

единият 2,00 кг. а др. 2,750 кг.
Поздрави и слука
Оставям темата до понеделник вечер с възпитателна цел. До тогава авторът да реши дали му е приятно да го критикуват и да ми пише.
sestrata

единият 2,00 кг. а др. 2,750 кг.
Поздрави и слука

Оставям темата до понеделник вечер с възпитателна цел. До тогава авторът да реши дали му е приятно да го критикуват и да ми пише.
sestrata
-
- ще става разбирач
Re: 18.07.2010
Ма разбира се те толкова големи са най вкусниCrossFire написа:Ъхъ! Браво, големи трофеи!nnenno написа:Без думи Колеги !!!!

Как не вие жал да похабявате такава риба бе,да е шаран няма да ме е яд ама това са бебета

Колекционирам лампови радиоприемници
Колега при положение, че съм с пръчка с акция 2 - 15 гр. тази риба си е трофей
, а и е МЕРНА ТАКА ЧЕ .....

Знаеш ли как ме боли с каква акция сиnnenno написа:Колега при положение, че съм с пръчка с акция 2 - 15 гр. тази риба си е трофей, а и е МЕРНА ТАКА ЧЕ .....

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Маломерки са си,то още хайверния михур не им се е скрил,та чак и мерни... Абе гледам на снимката са две бебенца невярвам да е случайност ако ще и ПОП да стана,според мен си е било целенасочен излет за маломерки с яки геги и големи канджи на грозд червей и олово 80+ грама плоско

Аз ще се конкорирам с тея сомчета с тоя скобар и предполагам ще ги мина с него (Обувката е 42 номер )

Аз ще се конкорирам с тея сомчета с тоя скобар и предполагам ще ги мина с него (Обувката е 42 номер )

Без риболов няма любов !
- Vlado_852
- разбира нещата
Е чак пък...nnenno написа:Без думи Колеги !!!!
Колега хубаво скобарче...

Много добър скобар колега ... колкото до сомчетата е трябвало да ги пуснете все още са малки а след някоя година можеше да си направите 100 пъти по голям кеф ... но това е природата на българина .. да хаби природните ценности ... малко са тези които пускат маломерните риби за жалост 

- bigfish133
- ще става разбирач
" Браво " , колеги , направо сте " убили" рибата !

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А така ,момци ! Взимайте и яжте ! Живей за деня ! Утре ти дреме на шнура , нали ? И без това идват потопи , апокалипсис и тн.
Фанете изяжте всички маломерки , изкормете и малкото останали мерни и тогава ... Кво правим ?
Ще смените предполагам реката/района ? По нашия край казват така " Те пустиняците се самоизяждат! " .
И ще идете да тарашите другата , където ние например ловим и си ги пускаме .. Епа , елАте ми в повече дето се вика .. Писна ми да гледам глупости деба ! Ще взема един винкел някой път и бой през пръчки,съчки,крака и тн .. Нищо лично към вас .. ама що за човек трябва да си да вземеш 2 малки сомчета ? Да стават по 4 кг, да го вземеш.. Те след някоя година ще стигнат 10,20, дай Боже, 40 например...
Дано си вземете поука и разберете,че сте постъпили зле ...
Фанете изяжте всички маломерки , изкормете и малкото останали мерни и тогава ... Кво правим ?
Ще смените предполагам реката/района ? По нашия край казват така " Те пустиняците се самоизяждат! " .
И ще идете да тарашите другата , където ние например ловим и си ги пускаме .. Епа , елАте ми в повече дето се вика .. Писна ми да гледам глупости деба ! Ще взема един винкел някой път и бой през пръчки,съчки,крака и тн .. Нищо лично към вас .. ама що за човек трябва да си да вземеш 2 малки сомчета ? Да стават по 4 кг, да го вземеш.. Те след някоя година ще стигнат 10,20, дай Боже, 40 например...
Господи чуй тези думи.Те дано си вземат и предполагам,ще си вземат(чакам отговор от колегата,nnenno),ама има толкова много който няма да си вземат,че немам думи.sandista написа:Те след някоя година ще стигнат 10,20, дай Боже, 40 например...

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако не са маломерни няма лошо да си ги вземе
Всеки решава дали ще си я вземе или не.Какво веднага го нападнахте, решил е да си ги вземе , взел ги е , точка по въпроса. Прияло му се е сом и си го е взел. Какво искате, да го пусне и на следващия ден да отиде да си купи от магазина ли? 

изядохте ги момчетата то винкел с клавиатурата много лесно се върти ама на язовира колко пъти сте го вадили срещу някой с мрежа или пък парашутка
към юнаците ако не сте ходили към морето още хвърлете въдиците в колата отивате в село Тънково до слънчев бряг там сомлетата са около 3-4кг шараните 2-4кг щуките по 1,5-2кг(размера е на риби които излизат най често може да има и по големи ) ще си направите кефа от всякъде с каквато пръчка искате без да ви хокат
към юнаците ако не сте ходили към морето още хвърлете въдиците в колата отивате в село Тънково до слънчев бряг там сомлетата са около 3-4кг шараните 2-4кг щуките по 1,5-2кг(размера е на риби които излизат най често може да има и по големи ) ще си направите кефа от всякъде с каквато пръчка искате без да ви хокат
-
- новобранец
Нненно,Нненно,по тъпа постъпка от тази скоро не съм срещал от '' колеги'' ,че чак се и хвалите. Наистина останах без думи,а сигурно и много други КОЛЕГИ сте ''впечатлили'' от улова. Не ми се пишат думите,които ми идват в главата,немога да проумея, що има още такива хора?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Преди 25 години когато хванах първият си подобен сом и аз мега му се изкефих . Ся сме век на технологиите . Човек кога пуща нещо в нета или знае как да го пуща или не го пуща
Оставам толерантен с адаша от секъде !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов