18.07.2010

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
nnenno
научил се да хвърля
научил се да хвърля

18.07.2010

Мнение от nnenno »

Без думи Колеги !!!!

Изображение

Изображение

единият 2,00 кг. а др. 2,750 кг.

Поздрави и слука :wink:

Оставям темата до понеделник вечер с възпитателна цел. До тогава авторът да реши дали му е приятно да го критикуват и да ми пише.
sestrata
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: 18.07.2010

Мнение от CrossFire »

nnenno написа:Без думи Колеги !!!!
Ъхъ! Браво, големи трофеи! :|
Изображение
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

CrossFire написа:
Ъхъ! Браво, големи трофеи! :|
Ма разбира се те толкова големи са най вкусни :ANAL:
Как не вие жал да похабявате такава риба бе,да е шаран няма да ме е яд ама това са бебета :(
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
nnenno
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nnenno »

Колега при положение, че съм с пръчка с акция 2 - 15 гр. тази риба си е трофей :wink: , а и е МЕРНА ТАКА ЧЕ .....
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

nnenno написа:Колега при положение, че съм с пръчка с акция 2 - 15 гр. тази риба си е трофей :wink: , а и е МЕРНА ТАКА ЧЕ .....
Знаеш ли как ме боли с каква акция си :?: :twisted: ,тези риби са мерни за хора без съвест и за хора който не мислят,че след 20 години същата тази риба ще ти направи такъв кеф,че ще си купиш тояга с по-голяма акция :idea: ,хващай си щуките,кефала,и пъстървите с тази акция :twisted:
Изображение Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Маломерки са си,то още хайверния михур не им се е скрил,та чак и мерни... Абе гледам на снимката са две бебенца невярвам да е случайност ако ще и ПОП да стана,според мен си е било целенасочен излет за маломерки с яки геги и големи канджи на грозд червей и олово 80+ грама плоско :?:
Изображение
Аз ще се конкорирам с тея сомчета с тоя скобар и предполагам ще ги мина с него (Обувката е 42 номер ) :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Е чак пък...

Колега хубаво скобарче... :smt023
Block3r
новобранец
новобранец

Мнение от Block3r »

Много добър скобар колега ... колкото до сомчетата е трябвало да ги пуснете все още са малки а след някоя година можеше да си направите 100 пъти по голям кеф ... но това е природата на българина .. да хаби природните ценности ... малко са тези които пускат маломерните риби за жалост :(
Изображение
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

" Браво " , колеги , направо сте " убили" рибата ! :( :evil:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

А така ,момци ! Взимайте и яжте ! Живей за деня ! Утре ти дреме на шнура , нали ? И без това идват потопи , апокалипсис и тн.
Фанете изяжте всички маломерки , изкормете и малкото останали мерни и тогава ... Кво правим ?
Ще смените предполагам реката/района ? По нашия край казват така " Те пустиняците се самоизяждат! " .
И ще идете да тарашите другата , където ние например ловим и си ги пускаме .. Епа , елАте ми в повече дето се вика .. Писна ми да гледам глупости деба ! Ще взема един винкел някой път и бой през пръчки,съчки,крака и тн .. Нищо лично към вас .. ама що за човек трябва да си да вземеш 2 малки сомчета ? Да стават по 4 кг, да го вземеш.. Те след някоя година ще стигнат 10,20, дай Боже, 40 например...
Дано си вземете поука и разберете,че сте постъпили зле ...
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

sandista написа:Те след някоя година ще стигнат 10,20, дай Боже, 40 например...
Дано си вземете поука и разберете,че сте постъпили зле ...
Господи чуй тези думи.Те дано си вземат и предполагам,ще си вземат(чакам отговор от колегата,nnenno),ама има толкова много който няма да си вземат,че немам думи.
Изображение Изображение
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Ако не са маломерни няма лошо да си ги вземе :!: Всеки решава дали ще си я вземе или не.Какво веднага го нападнахте, решил е да си ги вземе , взел ги е , точка по въпроса. Прияло му се е сом и си го е взел. Какво искате, да го пусне и на следващия ден да отиде да си купи от магазина ли? :roll:
danisius
новобранец
новобранец

Мнение от danisius »

изядохте ги момчетата то винкел с клавиатурата много лесно се върти ама на язовира колко пъти сте го вадили срещу някой с мрежа или пък парашутка

към юнаците ако не сте ходили към морето още хвърлете въдиците в колата отивате в село Тънково до слънчев бряг там сомлетата са около 3-4кг шараните 2-4кг щуките по 1,5-2кг(размера е на риби които излизат най често може да има и по големи ) ще си направите кефа от всякъде с каквато пръчка искате без да ви хокат
simon197310
новобранец
новобранец

Мнение от simon197310 »

Нненно,Нненно,по тъпа постъпка от тази скоро не съм срещал от '' колеги'' ,че чак се и хвалите. Наистина останах без думи,а сигурно и много други КОЛЕГИ сте ''впечатлили'' от улова. Не ми се пишат думите,които ми идват в главата,немога да проумея, що има още такива хора? :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Преди 25 години когато хванах първият си подобен сом и аз мега му се изкефих . Ся сме век на технологиите . Човек кога пуща нещо в нета или знае как да го пуща или не го пуща :idea: Оставам толерантен с адаша от секъде !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”