Представителите на ИАРА на язИскър

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
toyo1

Представителите на ИАРА на язИскър

Мнение от toyo1 »

Колеги вчера докато влачех на язИскър видях лодка вързана на сушата от към Буришкия залив и двама човека под едно дърво нещо правеха :?: (в началото си помислих че са убили сърна и я транжират но като извадих бинокъла видях че дърпат мрежа :idea: ) обадих се на ИАРА от където ми дадоха друг тел и след като говорих с някаква жена след малко ми се обадиха (жената) да провери подавал ли съм сигнал от тоя тел и наи накрая ми се обади Боби (одговаря за Искър) Казах му къде е мрежата и раегираха веднага .(отидох до местото и имаше стара мрежа на която се опитвали да и вземат въжетата .Служителите са на тел денонощно ПРОСТО СЕ ОБАЖДАИТЕ за да стават нещата ето и тел 0887213838
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Представителите на ИАРА на язИскър

Мнение от Mr.Barry »

Браво на теб че си се обадил и БРАВО НА ИАРА за бързата намеса !! 8)
suny_77
новобранец
новобранец

Мнение от suny_77 »

:smt038 :smt038 :smt023
pikefisher
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от pikefisher »

Хубаво е, че ИАРА са си свършили работата и то бързо :smt041 :smt041 :smt038 :smt023
Аватар
sladkishka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sladkishka1 »

Браво колега!Така трябва да постъпва всеки от нас.Само че,повечето бракониери имат Троянски коне в нашите институции.Лично съм бил свидетел как след подаден сигнал до ИИАРА-Хасково се звъни по телефона на мрежарите че след два часа ще има проверка с еди какъв джип,цвят,модел и тнт.Но на 50% да обърнат внимание пак е нещо,а дано и на повече.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Мнение от IARA_HASKOVO »

Уважаема колежке/колега/
Много Ви моля,след като сте били лично свидетел на некоректно поведение от страна на служители на ИАРА Хасково,които предупреждават бракониери за предстояща проверка,да ме информирате за кои случаи става въпрос/дати/ и особено ме интересува информация за тези служители,които са"троянските коне"в звеното.Ще Ви бъда много благодарен.
д-р Милчев
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

sladkishka1 написа:Браво колега!Така трябва да постъпва всеки от нас.Само че,повечето бракониери имат Троянски коне в нашите институции.Лично съм бил свидетел как след подаден сигнал до ИИАРА-Хасково се звъни по телефона на мрежарите че след два часа ще има проверка с еди какъв джип,цвят,модел и тнт.Но на 50% да обърнат внимание пак е нещо,а дано и на повече.
Колега, всички знаем, че има доста мърша в стадото на ИАРА. Аз също съм бил потърпевш, както и почти всеки от нас. В последно време забелязвам, че има някаква активност, има някаква по-голяма гласност, а специално за ИАРА Хасково, без да ги познавам, във форума се изписа доста за сериозната активност от тяхна страна, на което аз вярвам. Д-р Милчев, доколкото виждам, апелира да се обърнете към него. Не мога да ставам адвокат на никому, но в едно нещо съм напълно убеден - от мрънкане файда няма, трябва да се действа! Като имаш определени факти, като имаш някакви сигнали, постарай се те да стигнат до който трябва, дръж също така и нас в течение, все пак форума е публично място, където има хора с многообразни професии ...
Съветът ми е щом имаш нещо предвид, сподели го с нас, но също така и го докладвай където му е мястото.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
toyo1

Мнение от toyo1 »

Има раздвижване със сигурност (НО КАКТО СЕГА ГИ ХВАЛЯ УТРЕ АКО ИМА НЕЩО ПОДОЗРИТЕЛНО НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ГО СПЕСТЯ )Чух че има съставени актове (на хора редовно пускащи тапи и уклеиници)Специално на Искъра са не повече от 8 или 10 човека които се занимават с ПРОМИШЛЕН РИБОЛОВ ) Зимата са още по-лесни .Не знам с какъв бюджет са нпредставителите на ИАРА но ако се заработи УДАРНО за месец ще се пресече бракониерството.Защо вече не се зарибява язИскър ? И защо не гласуват закон за хора които са хванати повече от един път ЗА БРАКОНИЕРСТВО (да се водят Р.Ц и глоби,уславни и др за да им светне лампата че КАКВОТО БЕШЕ БЕШЕ)
toyo1

Мнение от toyo1 »

Отново бърза реакция на Боби (ИАРА яз Искър) Имах самнения за токаджии в един от заливите защото видях исплувала платика и сонара ми се напълни с риба изведнъж а след секунди платиката си отплува ???? и подминаваики залива ЛОВЯЩИТЕ в неиго се показаха и гледаха дали съм продължил :?: обадих се на Боби и веднага им беше направена цялостна проверка на лодката и билетите (оказа се че са изрядни )Само с подаването на сигнали и унищожаването на всяка закачена мрежа може ЧАСТИЧНО да се реши проблема. (частично защото са като хлебарките)
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”