Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Представителите на ИАРА на язИскър
Модератор: bobopeli
Представителите на ИАРА на язИскър
Колеги вчера докато влачех на язИскър видях лодка вързана на сушата от към Буришкия залив и двама човека под едно дърво нещо правеха
(в началото си помислих че са убили сърна и я транжират но като извадих бинокъла видях че дърпат мрежа
) обадих се на ИАРА от където ми дадоха друг тел и след като говорих с някаква жена след малко ми се обадиха (жената) да провери подавал ли съм сигнал от тоя тел и наи накрая ми се обади Боби (одговаря за Искър) Казах му къде е мрежата и раегираха веднага .(отидох до местото и имаше стара мрежа на която се опитвали да и вземат въжетата .Служителите са на тел денонощно ПРОСТО СЕ ОБАЖДАИТЕ за да стават нещата ето и тел 0887213838

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Представителите на ИАРА на язИскър
Браво на теб че си се обадил и БРАВО НА ИАРА за бързата намеса !! 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Хубаво е, че ИАРА са си свършили работата и то бързо

- sladkishka1
- научил се да хвърля
Браво колега!Така трябва да постъпва всеки от нас.Само че,повечето бракониери имат Троянски коне в нашите институции.Лично съм бил свидетел как след подаден сигнал до ИИАРА-Хасково се звъни по телефона на мрежарите че след два часа ще има проверка с еди какъв джип,цвят,модел и тнт.Но на 50% да обърнат внимание пак е нещо,а дано и на повече.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
- IARA_HASKOVO
- новобранец
Уважаема колежке/колега/
Много Ви моля,след като сте били лично свидетел на некоректно поведение от страна на служители на ИАРА Хасково,които предупреждават бракониери за предстояща проверка,да ме информирате за кои случаи става въпрос/дати/ и особено ме интересува информация за тези служители,които са"троянските коне"в звеното.Ще Ви бъда много благодарен.
д-р Милчев
Много Ви моля,след като сте били лично свидетел на некоректно поведение от страна на служители на ИАРА Хасково,които предупреждават бракониери за предстояща проверка,да ме информирате за кои случаи става въпрос/дати/ и особено ме интересува информация за тези служители,които са"троянските коне"в звеното.Ще Ви бъда много благодарен.
д-р Милчев
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, всички знаем, че има доста мърша в стадото на ИАРА. Аз също съм бил потърпевш, както и почти всеки от нас. В последно време забелязвам, че има някаква активност, има някаква по-голяма гласност, а специално за ИАРА Хасково, без да ги познавам, във форума се изписа доста за сериозната активност от тяхна страна, на което аз вярвам. Д-р Милчев, доколкото виждам, апелира да се обърнете към него. Не мога да ставам адвокат на никому, но в едно нещо съм напълно убеден - от мрънкане файда няма, трябва да се действа! Като имаш определени факти, като имаш някакви сигнали, постарай се те да стигнат до който трябва, дръж също така и нас в течение, все пак форума е публично място, където има хора с многообразни професии ...sladkishka1 написа:Браво колега!Така трябва да постъпва всеки от нас.Само че,повечето бракониери имат Троянски коне в нашите институции.Лично съм бил свидетел как след подаден сигнал до ИИАРА-Хасково се звъни по телефона на мрежарите че след два часа ще има проверка с еди какъв джип,цвят,модел и тнт.Но на 50% да обърнат внимание пак е нещо,а дано и на повече.
Съветът ми е щом имаш нещо предвид, сподели го с нас, но също така и го докладвай където му е мястото.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Има раздвижване със сигурност (НО КАКТО СЕГА ГИ ХВАЛЯ УТРЕ АКО ИМА НЕЩО ПОДОЗРИТЕЛНО НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ГО СПЕСТЯ )Чух че има съставени актове (на хора редовно пускащи тапи и уклеиници)Специално на Искъра са не повече от 8 или 10 човека които се занимават с ПРОМИШЛЕН РИБОЛОВ ) Зимата са още по-лесни .Не знам с какъв бюджет са нпредставителите на ИАРА но ако се заработи УДАРНО за месец ще се пресече бракониерството.Защо вече не се зарибява язИскър ? И защо не гласуват закон за хора които са хванати повече от един път ЗА БРАКОНИЕРСТВО (да се водят Р.Ц и глоби,уславни и др за да им светне лампата че КАКВОТО БЕШЕ БЕШЕ)
Отново бърза реакция на Боби (ИАРА яз Искър) Имах самнения за токаджии в един от заливите защото видях исплувала платика и сонара ми се напълни с риба изведнъж а след секунди платиката си отплува ???? и подминаваики залива ЛОВЯЩИТЕ в неиго се показаха и гледаха дали съм продължил
обадих се на Боби и веднага им беше направена цялостна проверка на лодката и билетите (оказа се че са изрядни )Само с подаването на сигнали и унищожаването на всяка закачена мрежа може ЧАСТИЧНО да се реши проблема. (частично защото са като хлебарките)