Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Гащеризон
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Гащеризон
Здравейте колеги. Търся да си купя гащеризон за спинингов риболов. Гледам да е нещо от средния ценови клас 50-70лв. Чудя се обаче как ще е по-дорбе да си го поръчам он лайн или да го избера и изпробвам в магазин. Ще съм благодарен на колегите които могат да ми препоръчат модели от които са доволни.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Гащеризон
Ти май трупаш мнения само.Malemoo написа:В магазин .. къфто модел ти е удобен.
Колега, за какъш гащеризон говориш дишащ или? Рискът от интернет е да не ти пасне номера на ботуша.
Точно тва имам в предвид ... къфто ти е удобен .. тоест да ти пасне номера на ботуща !
-
- новобранец
И аз от това се опасявам - да не ми стане. А за гащеризона - до сега не съм ползвал но напоследък осъзнавам колко по-ефективен може да стане риболова - да не говорим за удобството. Ако може да ме насочите към риболовен магазин с достатъчен асортимент ще съм благодарен.
-
- новобранец
София 

Е не съм софианец , ако беще от Бургас щях да ти кажа наи - добрите магазини... А пък , случаино , ако искащ да си го купищ от Бургас отиващ на краставицата и там ще се орпавищ. А пък за да намерищ краставицата хващащ едно такси и му казващ '' караи на краставицата , че рибата ме чака '' и си готов !!!

-
- новобранец
Хаха. Колега аз по принцип съм от Ямбол така че в Бургас мога да се оправя 

Е , колега значи си маняк а МАСЕТА пущищ ли ? Щото всеки 2ри в Бургас пущи !
Колега, предвид че има "Разни", защо точно този раздел избра да упражняваш хумора си?!?Malemoo написа:Е , колега значи си маняк а МАСЕТА пущищ ли ? Щото всеки 2ри в Бургас пущи !

п.п. питам риторично....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Колега , това е чист бизнес и начин на респект към 1 Бургазлия , които пущи МАСЕ , значи е маняк ако не пущи , значи е щматка !
А пък понякога риболова го замества

Бате, не знам кой ти е дилъра(смени го при първа възможност), ама всичките ти мнения са уникално "смислени" и "грамотно" написани, молим тЪ спри да спамиш в темите на колегите с ненужни коментари, възклицания и нерзбираеми лафчетаMalemoo написа:Колега , това е чист бизнес и начин на респект към 1 Бургазлия , които пущи МАСЕ , значи е
маняк ако не пущи , значи е щматка !А пък понякога риболова го замества

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич