Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

богров
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
Re: богров
Чудя се защо пускаш тема ,дори и там да питаш за захранки и т.н.т,при положение че въпросния Богров е доста дискотиран на друго място(знаеш къде).
Засега ще оставя темата за да видя доводите ти

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
.....да, ама си вземи от 4лв пелети, не от 2лв. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вместо пелети от 4лв си вземи бял червей от 14лв 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Шараните си дават, не като лятото, но все пак дава...... колегата е прав за белия червей + царевица(още си кълве на нея), пробвай и на царевица с 2 белиchirusa_bg написа:Вместо пелети от 4лв си вземи бял червей от 14лв

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
ами защото мисля събота да отидя.. и просто питам хората...ако не е за тук мястото преместияslivnalia написа:Чудя се защо пускаш тема ,дори и там да питаш за захранки и т.н.т,при положение че въпросния Богров е доста дискотиран на друго място(знаеш къде).
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...последните излети имаше професионални риболовци и със белите по 1кг хванаха "тестисите и играха барбут с тях", да ме простят модераторите, не мога да не го кажа.chirusa_bg написа:Вместо пелети от 4лв си вземи бял червей от 14лв
Аз пробвах на земен и бял, но нищо, ако искаш да си правиш кеф само на пустите пелети, а захранка от новите пелети.
-
- научил се да хвърля
qno_zloo написа:...последните излети имаше професионални риболовци и със белите по 1кг хванаха "тестисите и играха барбут с тях", да ме простят модераторите, не мога да не го кажа.chirusa_bg написа:Вместо пелети от 4лв си вземи бял червей от 14лв
Аз пробвах на земен и бял, но нищо, ако искаш да си правиш кеф само на пустите пелети, а захранка от новите пелети.
какви са тези нови пелети ? аз нях по миналата седмица за 5-6 часа само една карудка се хвана с пелетите

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...фиш-мил, даваш на Асен 4лв и казваш от черните.
Ако ходиш рано сутрин , не се моткай много че испускаш кълването, нещо се обърнаха нещата от 8-до-14:00 кълвеше доста после на час по лъжичка.
Ако ходиш рано сутрин , не се моткай много че испускаш кълването, нещо се обърнаха нещата от 8-до-14:00 кълвеше доста после на час по лъжичка.
Аз пък имам и други наблюдения-протеинови топчета и суха царевица!
-
- научил се да хвърля
по минилата седмица един до нас беше на топчета всякъкви .... и беше пуснал 3 въдици и нищоPavkata 1977 написа:Аз пък имам и други наблюдения-протеинови топчета и суха царевица!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Понякога и топчетата и червеите са безсилни
особено, ако рибаря не го бива.
Като цяло вече си е студено. Рибите се държат вътре и идват на обиколко към брега чак късно през деня. Рибни, трупни, рачешки и тн. аромати са по-подходящи за сезона. Преди десетина дни към обичайните подхранки добавих и един пакет гранули за пъстърва. Имат ужасен рибен аромат, ситни са и са мазнички- идеални за студеното време.

Като цяло вече си е студено. Рибите се държат вътре и идват на обиколко към брега чак късно през деня. Рибни, трупни, рачешки и тн. аромати са по-подходящи за сезона. Преди десетина дни към обичайните подхранки добавих и един пакет гранули за пъстърва. Имат ужасен рибен аромат, ситни са и са мазнички- идеални за студеното време.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
И имаше ли ефект на привличане на шараните ?chirusa_bg написа:Понякога и топчетата и червеите са безсилниособено, ако рибаря не го бива.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честно казано не съм сигурен. Рибите дойдоха, но много активно стрелях и бял, тъй че знам ли
Пелетите ги къпирах в една линия и лових около 50см пред тях. Там стребях и белия и богровските пелети. При мен рибите дойдоха, а при колегите не, но дали е от пелетите или от ритъма на хранене нямам идея.

Пелетите ги къпирах в една линия и лових около 50см пред тях. Там стребях и белия и богровските пелети. При мен рибите дойдоха, а при колегите не, но дали е от пелетите или от ритъма на хранене нямам идея.