Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Интересен риболов
Модератори: emo vasilev, alekst
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Интересен риболов
Вчера решихме да направим малко плаж на Камчия.Съответно имаше и по
някоя друга сопа в багажника
Влизаш във водата минаваш 15-20м и на плитката леха ,оттам на дъно и на ръка иларията вървеше за около половин час,после вдигна вълна и работата спря.Ако някой ми беше казал ,че ще стоя с дънна въдица на 20м в морето шях да му се изсмея,ама явно това рибарите много ни хапят.Дори и разревахме децата защото пояса им се ползваше за плуваща поставка за кофата и червиите 
някоя друга сопа в багажника

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Отманли има едно място където се стои на 100-150 метра навътре в морето седнал на пласмасов стол и подпрял въдицата на стойка.Дълбочината на целият залив е най-много 1 м. Събира се страшно много илария на границата дълбоко-плитко там където свършва залива.Ако ти се мокри пробвай там ще ти обясня как да стигнеш до залива.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Интересен риболов
...е...еххх каква гледка е било.... "с пръчката в ръка да стърчиш"камен написа:.... Влизаш във водата ........... и на ръка иларията .............Ако някой ми беше казал ,че ще стоя с дънна въдица на 20м в морето шях да му се изсмея,..............
като в онова стихотворение
"стаит сатуя....
с .........................."

И да не пипаш на детето пояса ейййййййййййй...

..тя рибата се дигна горе вече...бе...какво дъно

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тръгваш по пътя Бургас-Созопол, има един мост по който се завива за Рибарското селище на Ченгене скеле.Качваш се на моста,минаваш по него и свиваш в ЛЯВО на дясно е Рибарското селище.След 30 метра в дясно има една отбивка към черен път в горичката,тръгваш по този път.Той се разклонява на две,завиваш пак на дясно и след 20 метра ще видиш морето.ако не видиш черният път слез от колата и разгледай пеша няма начин да го пропуснеш.
Когато стигнеш долу до плажа има места за палатка и огнища,мястото е страхотно.Аз ходя редовно там за илария и скарида.
Късмет.
Когато стигнеш долу до плажа има места за палатка и огнища,мястото е страхотно.Аз ходя редовно там за илария и скарида.
Късмет.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря за бързия отговор.Сещам се за кое място говориш.То е едно от любимите ми за подводен риболов. Ако си останал с впечатление, че там има само илария и скарида- много бъркаш. Там съм удрял много често трофейни екземпляри кефал и лаврак. Спомням си, че са ми казвали, че в самото начало на това заливче, където има много фика навремето са вадили блатен червей. Ако имаш инфо прати го на ЛС.
На това място взех преди 10 години ето тази риба

На това място взех преди 10 години ето тази риба

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Nasiendo,
За да ти стане по-ясно и със сигурност да намериш описваното място ти давам следните два ориентира:
Намира се между Крайморие и местността Ченгене скеле по пътя за гр.Созопол. На около 2 км. след Крайморие, вдясно има отбивка /спирка "Граничар" /. Оттам се качваш на "детелина" и слизаш на стария път за гр.Созопол. Още оттам ще видиш описвания залив, а мястото сам ще избереш.
Ако не ти е станало ясно питай на ЛС, за да не оттегчаваме останалите съфорумци 
За да ти стане по-ясно и със сигурност да намериш описваното място ти давам следните два ориентира:
Намира се между Крайморие и местността Ченгене скеле по пътя за гр.Созопол. На около 2 км. след Крайморие, вдясно има отбивка /спирка "Граничар" /. Оттам се качваш на "детелина" и слизаш на стария път за гр.Созопол. Още оттам ще видиш описвания залив, а мястото сам ще избереш.

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Насиендо , бих те посъветвал като биеш толкова път до Бургас да продължиш още малко на юг след Отманли. Миналата неделя бяхме на Ахтопол с Хемингуей и той хвана там трофейни платерини. В Ахтопол мога да ти препоръчам удобно място за 7 лв нощувката с условия да си приготвиш рибата вечерта и да си хапнеш под чардака. Има и фризери случайно ако откриеш нашето място и хванеш повече риба.
Ако търсиш нещо такова прати ми Л.С.
Ако търсиш нещо такова прати ми Л.С.