Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

риболов на дюни???
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
риболов на дюни???
в сьбота бях на вьпросното място кьм обяд така де по никое време
можеби и заради това резултата беше слаб само две платерини и една
маломерка която вьрнах обратно. лових на дьнен монтаж.имаше и валнение и вьпроса ми е дали оказва влияние за този вид риболов?
а сьщо така и на кое място по дьлгата ивица е най добре да се застане?
можеби и заради това резултата беше слаб само две платерини и една
маломерка която вьрнах обратно. лових на дьнен монтаж.имаше и валнение и вьпроса ми е дали оказва влияние за този вид риболов?
а сьщо така и на кое място по дьлгата ивица е най добре да се застане?
В съботата бяхме и ние там със сина ми Георги...по средата на Шофьорския плаж...рибата удря рано до към 09.00 часа.Имахме 15 платерини...средна хубост...трофейни екземпляри нямаше като миналата година.По инфо от другите колеги по цялото южно черноморие рибата е такава.Минаха колеги от Пловдив...постояха и отидоха за кефал на Дяволската река . След 09.00 часа рибата спря да кълве ...обаждаше се но мноооого рядко.Монтаж дънен - купен от магазина на Слави Косара...имахме 3 дози червей + 2 "умрял" червей "гешенкт" от магазина...накрая оставих доста от червея на един софийски колега...Май повече няма да ходим там...по-добре да бяхме отишли в Поморие за барбунчета...на бомбарда...голям кеф и... 

За риболова на барбун питай SHARK той е баш майстора....а иначе барбун се лови в поморие на потъваща бомбарда...използвам 16 грамова ...остналото от такъма си е същото...а слагам и няколко синца/маниста/...жълти,златни и червени до кукичката...не знам дали има ефект...ама видях от SHARK да го практикува този чалъм...и май имаше ефект...Шарко бе надрусал една кофичка с прилични барбунчета на кея на Поморийското пристанище....пред ресторантите...
В Несебър пробвах...ама удряха само едри папаси...голям кеф...но и закачки дал Господ в Несебърското пристанище...че оставих една бомбета на Мавер....на дъното....но определено си заслужаваше...

В Несебър пробвах...ама удряха само едри папаси...голям кеф...но и закачки дал Господ в Несебърското пристанище...че оставих една бомбета на Мавер....на дъното....но определено си заслужаваше...

Последно промяна от batmilen на Сря Юли 19, 2006 10:33 am, променено общо 1 път.