На палатка за 2 дни

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

На палатка за 2 дни

Мнение от sandista »

Колеги решили сме нашата дружина да отидем на палатка за няколко дена. Ще търсим главно шаран .. кажете какви приготовления са ни нужни , захранка ( каква и количество) и стръв .. Общо взето дайте малко инфо и някоя друга тънкост ... Засега е уреден въпросът с барбекюто и бирата :Р
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: На палатка за 2 дни

Мнение от ivan_yo »

sandista написа:Колеги решили сме нашата дружина да отидем на палатка за няколко дена. Ще търсим главно шаран .. кажете какви приготовления са ни нужни , захранка ( каква и количество) и стръв .. Общо взето дайте малко инфо и някоя друга тънкост ... Засега е уреден въпросът с барбекюто и бирата :Р
та то друго неви и трябва , Зареждайте барбекюто и зафащайте БИРИТЕ :lol: :wink: :partyman: :drinkers:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

абе питанете ми не бе за барбекюто .. там проблеми няма .. :)
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Re: На палатка за 2 дни

Мнение от olpi »

sandista написа:Колеги решили сме нашата дружина да отидем на палатка за няколко дена. Ще търсим главно шаран .. кажете какви приготовления са ни нужни , захранка ( каква и количество) и стръв .. Общо взето дайте малко инфо и някоя друга тънкост ... Засега е уреден въпросът с барбекюто и бирата :Р
От въпроса ви личи че по добре е да наблегнете на скарата и плажа.По евтино излиза.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

olpi ,
Страхотен аватар ! Вие сте истински "патриот" ... !!!

Сега ще помоля да не изразявате лигави мнения .. .ако нямате мнение по въпроса ми .. не спамвайте темата .. ! Това е риболовен форум , а не fun.dir...
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Зависи на кой язовир ,ще ходите.Ако е голям ,ви трябва лодка за разпъване и много царевица за захранка
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Язовир Батак дава много шаран и не ти трябва лодка за разпъване :) Трябва ти дънни въдизи , пружини , забрави царавицата не дава на царавица , дава на земен червей и на стиропор , захранката , която можеш да ползваш е ягода с коноп или ванилия с коноп-наслука :P
Работата е за хора , които не ходят на риба :)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”