Моста на с. Крушаре - търмъкчии

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Моста на с. Крушаре - търмъкчии

Мнение от Big^Fish »

Няма край тая простотия. Днес отидих уж, че е понеделник и уж, че няма да има хора, да поцъкам малко уклей и морунажчета. От сутринта обаче, въпреки делничния ден започнаха да прииждат гадовете на стария мост и започна едно сецане, ум да ти зайде. От десет риби една беше хваната за главата (умишлено не казвам за устата). Отщя ми се и риболов и всичко. А гадовете пълнят кофите, тръгват си и други застават на техните места. Отдавна съм изгубил вяра в институциите, след като и на 112 сме звъняли и пак нищо не става, но викам си дай пак да пробвам "(нали съм тъп и упорит) направо на ИАРА ( за пореден път)...тел. 0887 212 119. Любезно попитах с кого разговарям, след като ми вдигнаха. Е успя пича да извърти нещата и все пак не си каза името, но знаем на тоя телефон кой отговаря.Laughing Както и да е, също толкова любезно ми беше обяснено , че сигнала "ще бъде предаден на колегите". Та тъй. Какво ли е станало след като си тръгнах (що ли задавам пак риторични въпроси?!)... Деба тая скапана държавица и тоя прост народ.
Вие сте на ход, г-н Момчев!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
rumenfire
новобранец
новобранец

Re: Моста на с. Крушаре - търмъкчии

Мнение от rumenfire »

Аз също се обаждах на 112 мината седмица по същият въпрос, но за р.Вит край Плевен .Обадиха ми се от ИАРА след 30мин. -Знаем ще вземем мерки... :oops:
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

р.Вит има толкова риба колкото в чернялка.Колега преди година четох един вестник и пишеше в Плевенска Област над 2000 парашутисти как да ги спрем не знам само пистолета оправя работата.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Никаква ИАРА - само 112. Чакате 30 минути и пак звъните,че не си вършат работата :)) !
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Big^Fish написа:Няма край тая простотия............
Така е,колега.Тя е посъвместна!Но само с писане във форума няма да се промени нищо!Отдавна е казано,че тук само си"чешим"езиците!? Сигналите често ги подавам ето на този имейл адрес http://iara.government.bg/?page_id=22 ,с копие до МЗХ - Електронен адрес на Министъра на земеделието
и храните

д-р Мирослав Найденов

minister@mzh.government.bg
Като разбира се обясните,че след всички ваши подадени сигнали къмТЗ на ИАРА не е последвала адекватна реакция от тяхна страна.Опитайте и вие и ще видите,че ще има по-голям ефект !

:smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

sandista написа:Никаква ИАРА - само 112. Чакате 30 минути и пак звъните,че не си вършат работата :)) !
Да, тогава идват, след което се помотат , констатират, че "се лови на малки тройки и 99% от рибите са хванати за устата", и кой от къде е ...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Да кажа и аз за Пазарджик: Подавам поредния сигнал за нередности по река Марица.Отсреща чувам приглужен одтегчен глас: Пак Оня Се обажда.разговарят нещо помежду си ,и се чува бодро в слушалката: Благодарим Ви господине , ще проверим случая.
Но аз като идиот седя и чакам 2 часа и НИЩО!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kodek написа:Да кажа и аз за Пазарджик: Подавам поредния сигнал за нередности по река Марица.Отсреща чувам приглужен одтегчен глас: Пак Оня Се обажда.разговарят нещо помежду си ,и се чува бодро в слушалката: Благодарим Ви господине , ще проверим случая.
Но аз като идиот седя и чакам 2 часа и НИЩО!
Прати едно имейлче до :arrow: http://iara.government.bg/?page_id=22
С копие до д-р Мирослав Найденов :arrow: minister@mzh.government.bg
Пробвано е-гарантирам ти ,че следващият път няма да реагират по този начин !!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
rumenfire
новобранец
новобранец

Мнение от rumenfire »

Днес ходих на р.Вит край Плевен и ме провериха ,тръгнаха си и боят започна-"те никога няма да се върнат..." Правили са проверка и в неделя незнам да ли заради моят сигнал дано продължат в този дух ,че риба не остана :oops:
rumenfire
новобранец
новобранец

Мнение от rumenfire »

Вчера 09.02.2011г. ИАРА-Ловеч направиха проверка на р.Вит до циментов завод гр.Плевен-Мисля че вече взимат нещата на сериозно...?!
chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chema154 »

rumenfire написа:Мисля че вече взимат нещата на сериозно...?!
да бе да това ще са и проверките до края на годината
заимало са е едно немане
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”