Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кранево
Модератори: emo vasilev, alekst
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кранево
Малко ми е жега ,затова ще бъда кратък .Вчера от 6 до 14ч излизаше платерина и барбуна ,но само на дъно
Общо около 1,5кг риба.Въпреки адската жега и два пъти миналите делфини.Това ми бяха риболовните подвизи тая седмица

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е от по предната седмица ,но едва днес ми остана време да пиша.

Сутринта ударих 3 заргани размер-писалка,но като за първи път тая година не можех да искам повече.После ме метна платерината и колкото повече вдигаше вълната талкова повече кълвеше.За 4-5часа направих 2,5 кг.

Сутринта ударих 3 заргани размер-писалка,но като за първи път тая година не можех да искам повече.После ме метна платерината и колкото повече вдигаше вълната талкова повече кълвеше.За 4-5часа направих 2,5 кг.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На бомбарда само една най-голямата,другите бяха на дънна.Просто такова беше положението.Не ме оставаше да хвърля и се почваше,мача си почиваше.Няколко пъти се опитвах да хвърлям бомбардата,но се налагаше да я оставям по средата на влаченето за да изкарвам риба от дънната и за това към 11часа се отказах да се правя на Наполеон 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добро утро.Голям кеф разхлади се.Така я по същество.Вашият кореспондент от този кът на нашето черноморие предава,вчера рибоците май усетиха предстоящият дъжд и взимаха като замаяни
Пред буната
гъмжеше от джуруми,направо облаци от илария,платерината се държеше на почетно разстояние от 50-60м.Удоволствието беше невероятно,замяташ зад джурума и си ти.На няколко пъти се наложи да използваме кеп за вадене
Резултата беше около 5-6кг риба.След 16-17 часа сигурно,щеше да даде още ,но аз събрах към 13:30 защото ми стана голяма жега .Снимка ще се опитам да пусна по късно .

гъмжеше от джуруми,направо облаци от илария,платерината се държеше на почетно разстояние от 50-60м.Удоволствието беше невероятно,замяташ зад джурума и си ти.На няколко пъти се наложи да използваме кеп за вадене

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Алба,чернокопско чипаре,още една блесна дето незнам дали ще я напиша правилно-камстер
.И NADA.Дори и най малък намек нямаше,от кучето.Поне щеше да чопли червея,но не.По едно време минаха делфини,доста големи екземпляри.Ловуваха.Невероятна гледка,като се забие в пасажа и се разхвърчаше риба във въздуха.Доста колеги оставиха пръчките и псуваха,но аз вече имам опит от такова положение,и продължих рибата продължи да взема