Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ходи ми се на риба,а няма с кой!
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
Ходи ми се на риба,а няма с кой!
Тази тема я правя за всички колеги като мен които имат голям мерак,но нямат превоз! Знам,че има доста добронамерени колеги които ще предявят желание да вземат някой нещастен риболовец с тях когато им се отвори свободно място в колицата
Аз съм от пловдив. Нека всички които имат желание,но нямат превоз да пишат тук,пък туко виж някои добронамерен човечец ви е забрал
Надявам се,че темата не е извън правилата на форума! Със здраве на всички!
П.С. Ако някои от Пловдив ходи тая седмица на рибка и има местенце да казва
не,че си прося. Просто крастата е по силна от мен 

П.С. Ако някои от Пловдив ходи тая седмица на рибка и има местенце да казва

Re: Ходи ми се на риба,а няма с кой!
Аз обикновенно ходя най-много с още един човек. От Пловдив съм и ходя предимно през седмицата. Ако има свободни от понеделник до петък пишете, на линия съм!!!!
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Колега,аз живея на 2 мин.от Веселото Село до новия Кауфланд на Брезовско шосе.
Почивам всяка събота и неделя,имам и една баракуда,с която можем да бръмчим за риба.Когато се наканя ще ти пиша на личен,ако си навит да правим излет.
Почивам всяка събота и неделя,имам и една баракуда,с която можем да бръмчим за риба.Когато се наканя ще ти пиша на личен,ако си навит да правим излет.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
-
- разбира нещата
Mr.Fish написа:Колега,аз живея на 2 мин.от Веселото Село до новия Кауфланд на Брезовско шосе.
Готов за подвизи !