Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ангиста,мартенски..
Ангиста,мартенски..
миналата седмица най-после поехме към Aнгиста!бяхме аз и моя приятел Kиро(Pin2)..още от начало подозирах ,че сезона е посвършил и риболова няма да е върха..когато пpистигнахме заварихме прекрасно време.прецених че капризната риба няма да се акитвира и събере качествено само с така популярното там стреляне на червеи..но пък и аkтивната захранка не би била адекватен избор при тези капризни риби...пък и целта беше поне ако не оборотен,да направим риболов с някоя и друга трофейна риба..тъй че: над 70% пръст 20%захранка за скобар със слаб аромат на хлебна основа и 10% черна глета и една шепа бисквита за лепкавост..получи се тъмна на цвят,близкa до дънния грунт и с пасивен аромат и много бял червей xpaHa..хванахме место над един мост на 20-30 метра един от друг..аз бях от горната страна ,така че задачата да храня бе моя..целта беше рибите да се съберат в активна редица като в долната част се очакваха удари и на някоя едра риба,затова и болонезето бе моят избор...вървеше риболов на среден морунаш,от време на време и някой клен..рибите бяха много борбени така че емоциите си струваха...е,март никога не е бил фаворит за мен по отношение на риболова но с правилна стратегия винаги може да се извади риболов..с оглед на това мога да кажа,че в общи линии само ние се възползвахме като че ли от тази капризна мартенска риба с глава пълна с мисли за размножаване...повечето колеги не спасиха капото,но и не видях някои да се старае кой знае колко..останах доволен от тази живописна река и с нетърпение гледам напред с желание да се сбора с някои от по сериозните и обитатели,като скобаритe..или щуките...ето няколко снимки
поздрави!
миналата седмица най-после поехме към Aнгиста!бяхме аз и моя приятел Kиро(Pin2)..още от начало подозирах ,че сезона е посвършил и риболова няма да е върха..когато пpистигнахме заварихме прекрасно време.прецених че капризната риба няма да се акитвира и събере качествено само с така популярното там стреляне на червеи..но пък и аkтивната захранка не би била адекватен избор при тези капризни риби...пък и целта беше поне ако не оборотен,да направим риболов с някоя и друга трофейна риба..тъй че: над 70% пръст 20%захранка за скобар със слаб аромат на хлебна основа и 10% черна глета и една шепа бисквита за лепкавост..получи се тъмна на цвят,близкa до дънния грунт и с пасивен аромат и много бял червей xpaHa..хванахме место над един мост на 20-30 метра един от друг..аз бях от горната страна ,така че задачата да храня бе моя..целта беше рибите да се съберат в активна редица като в долната част се очакваха удари и на някоя едра риба,затова и болонезето бе моят избор...вървеше риболов на среден морунаш,от време на време и някой клен..рибите бяха много борбени така че емоциите си струваха...е,март никога не е бил фаворит за мен по отношение на риболова но с правилна стратегия винаги може да се извади риболов..с оглед на това мога да кажа,че в общи линии само ние се възползвахме като че ли от тази капризна мартенска риба с глава пълна с мисли за размножаване...повечето колеги не спасиха капото,но и не видях някои да се старае кой знае колко..останах доволен от тази живописна река и с нетърпение гледам напред с желание да се сбора с някои от по сериозните и обитатели,като скобаритe..или щуките...ето няколко снимки
поздрави!
- Прикачени файлове
-
- Angista bolo.jpg (106.1 KiB) Преглеждано 1884 пъти
-
- Angista Vadene.jpg (140.24 KiB) Преглеждано 1884 пъти
-
- Angi pok morun..jpg (155.02 KiB) Преглеждано 1884 пъти
Последно промяна от sashoart на Сря Мар 23, 2011 8:45 pm, променено общо 1 път.
фен клуб-скобар
Re: Ангиста,мартенски..

- Прикачени файлове
-
- Angista vr.jpg (89.18 KiB) Преглеждано 1866 пъти
-
- Angista Riba .jpg (102.13 KiB) Преглеждано 1866 пъти
-
- Angista trK.jpg (150.45 KiB) Преглеждано 1866 пъти
фен клуб-скобар
..........
- Прикачени файлове
-
- Angista trof..jpg (150.31 KiB) Преглеждано 1858 пъти
-
- Angista Planina.jpg (112.94 KiB) Преглеждано 1858 пъти
фен клуб-скобар
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Браво, колеги. Разцепване !!

Много красив репортаж, браво!
- ShoyShek
- новобранец
- Обратна връзка:
Много красиво място с още по красиви риби.

Евалата отсекъде, прекрасни риби от прекрасно място ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Евала доволно сте надърпали миналата седмица просто не искаха да се хранят въпреки 2-те кила изтрелян бял!
п.п Между другото ако се сещаш сме учили заедно едно време в Максим Горки.......
п.п Между другото ако се сещаш сме учили заедно едно време в Максим Горки.......

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
ей даа!!....трябваше ми малко време да се сетя ама успях!ее,здравей бре Tеодоре!Tеди написа:Евала доволно сте надърпали миналата седмица просто не искаха да се хранят въпреки 2-те кила изтрелян бял!

фен клуб-скобар
клена е супер 

- ignatov78
- ще става разбирач
Много хубави снимки!

Браво супер е, и какво слънчице напича.... екстра 

-
- научил се да хвърля
Страшни снимки и голяма красота,таино ви завиждам! 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!