Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Варна Опън'2006 - за Морски риболов от бряг
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Варна Опън'2006 - за Морски риболов от бряг
ВАРНА ОПЪН ЩЕ БЪДЕ НА 23 СЕПТЕМВРИ
в КРАНЕВО - 3ТА БУНА - начало 9.00 ч. - този път Юга ще пътува повечко на Север - но това не го плаши
Несъгласните оттук нататък да са присъствали (... и SMSи пуснах дори)- на неявилите се счетохме мненията им "ЗА" - да са присъствали с предложения.
С оглед "големия" наплив на оперативката и демонстрацията на крайна Варненска незаинтересуваност ви информирам за следните решения взети на една биричка Бекс (да не си помислите друго)...:
Може да се стори далечко за някои, но аргументите за това, че града още ще бъде пълен и се цепи по шевовете от курортисти е истината!
КРАНЕВО е давателно място по всички направления - и на дъно ...и на сбиро и на к'во ли не! Намира се на 28-29 км. северно от Варна - точно преди Албена - паркираш и хвърляш. Влизате във селището и тръгвате в посока Буните (с питане и в Цариград се стига
)
.......1ва и 2ра буна са затворени с врати и катинари
затова на 3та ще се проведе срещата-състезанието-купона ...!!!

Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови каквото си иска. Аз специално съм за бройки риби - като става дума за Заргани и Илария и други са като мен .... ама нека и Жоро Гоцов да си каже тежката дума! редно ли е ?????
в КРАНЕВО - 3ТА БУНА - начало 9.00 ч. - този път Юга ще пътува повечко на Север - но това не го плаши

Несъгласните оттук нататък да са присъствали (... и SMSи пуснах дори)- на неявилите се счетохме мненията им "ЗА" - да са присъствали с предложения.
С оглед "големия" наплив на оперативката и демонстрацията на крайна Варненска незаинтересуваност ви информирам за следните решения взети на една биричка Бекс (да не си помислите друго)...:
Може да се стори далечко за някои, но аргументите за това, че града още ще бъде пълен и се цепи по шевовете от курортисти е истината!
КРАНЕВО е давателно място по всички направления - и на дъно ...и на сбиро и на к'во ли не! Намира се на 28-29 км. северно от Варна - точно преди Албена - паркираш и хвърляш. Влизате във селището и тръгвате в посока Буните (с питане и в Цариград се стига

.......1ва и 2ра буна са затворени с врати и катинари

Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови каквото си иска. Аз специално съм за бройки риби - като става дума за Заргани и Илария и други са като мен .... ама нека и Жоро Гоцов да си каже тежката дума! редно ли е ?????
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Варна Опън'2006 - за Морски риболов от бряг
Ае и аз да се умешам непитанdurumov написа:......Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови каквото си иска. Аз специално съм за бройки риби - като става дума за Заргани и Илария и други са като мен .... ама нека и Жоро Гоцов да си каже тежката дума! редно ли е ?????

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
....майтапи се Локалчо.... ама като стана така, че не може да дойде ...и му весело ... тя жълтата шапка е на Батката - някакво летище пишеше на нея май .... как си ма представяш кат' минзухар , бе дългуч .... такъвLocal написа:48 часа продължителност , печели този , който хване жълтата шапка на Г-н Durumov![]()
![]()

Отностно правилата аз съм за куки без контри ... ама ще се дърпат някои може би....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!