Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА 4 (05.10.2006)
Модератор: sapuna
СРЕЩА 4 (05.10.2006)
Всички които бяха на предишната знаят кога ще е следващата но и те не знаят нито къде ще бъде нито кои ще доиде.
За тези които не бяха датата ще се съобщи малко по късно но всички могат да се включат в дискусиута къде да бъдие
Моля аргоментирайте предложенията си!
НЕ се чудете купона е голям.
За тези които не бяха датата ще се съобщи малко по късно но всички могат да се включат в дискусиута къде да бъдие
Моля аргоментирайте предложенията си!
НЕ се чудете купона е голям.
- barutchiata ©
- Администратор
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Айде чакам ви от утре до сряда най вероятно на Шипоченския залив зависи от дъжда, дали ще сме точно там ( заради пътя ) но съм на Яз. Искър с едно приятелче. Който иска да идва тръгваме утре следобяд до сряда вечерта ще спим там. 0888-50-94-57 ( Наско ) . Дъжда да не ви плаши имам шатра и маса, е столове си носете имам само 4 резерва. Ще ни познаете бял ситроен BX комби. Повече хора повече купон и повече риба.
- barutchiata ©
- Администратор
Предлагам датата и часа да е постояно число или ден от месеца.Като казвам ден имам предвид примерно (последния четвъртък от месеца) казвам ...примерно.Така знаейки предватително денят всеки желаещ ще има време да се организира да пусне един пост за да се знае все пак колко човека ще участват .А колкото до заведенията всеки месец може да ги сменяме според това как се разберем помежду си .За един месец все ще изберем ресторант.

- petro_op
- ще става разбирач
Ми хайде да действаме
Аз съм съгласен с определен ден от месеца, тази схема работи ТВЪРДО
Имам опит от друг форум, който не е свързан с риболов.
За мен лично по-добре е петък щото ще се пие все пак
Но както реши мнозинството
Имам опит от друг форум, който не е свързан с риболов.
За мен лично по-добре е петък щото ще се пие все пак

Но както реши мнозинството

мисля че общото мнение наделява за четвъртаците,най малкото повечето от нас петъците заминават за риба или поне се опитват.
предлагам този месец (октомври), да направиме две срещи една първия и една последния четвъртак а за напред да остане само последния четвъртак на всеки месец,най малкото сега сме в сезона и има какво да дискутираме.
моля всички заинтересовани да изразят мнението си писмено за да се вземе решене примерно до 28.09.26г.
предлагам този месец (октомври), да направиме две срещи една първия и една последния четвъртак а за напред да остане само последния четвъртак на всеки месец,най малкото сега сме в сезона и има какво да дискутираме.
моля всички заинтересовани да изразят мнението си писмено за да се вземе решене примерно до 28.09.26г.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пишете и на мен никои не дойде там резулта ми е платики от кило - две каракуди 0;7-800 и сом 3.000кг. чакам среща и аз.nasco2 написа:Oще съм ви ядосан че предната я направихте на имения ден на сина ми та не можах да дойда, а за следващата ще ми мине. Аз съм за купона където и да е в понеделник отивам на искъра за три дена гледаите да не е през това време. Като се върна ще пиша как е било.