Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За балканска пъстърва с градински глисти
За балканска пъстърва с градински глисти
В събота направих тематичен риболов на едри балканки със стръв градински глист. Това са от онези огромните червеи, които изпълзяват след дъжд. Целта ми бяха балканките от 40 см и нагоре. Тези риби обитават предимно ямите по дъното и най-дълбоките места. Такъмите, използвани от мен, бяха: болонеза 6 метра, влакно 0.165, повод 0.145, кука №8, утежнение 3.6 грама под формата на шест съчми от 0.6 всяка. За половин ден хванах две такива над 40, една малко под 40-те и още една маломерка, нея не я броя. Двете големи ги вадих повече от 10 мин всяка, тъй като се набиваха в най-мощната вода и трябваше доста внимателно и търпеливо вадене и работа с аванса, за да не се откачат. Всички риби са пуснати обратно. Колегата Можача се отчете и той с една такава хубава риба. Малко снимки от мероприятието:

Абсолютно всички риби се бяха закачили за ръба на устната и си заминаха обратно във водата без никакви наранявания. Първата ми беше ударила на блесна преди седмица, но се откачи, ама сега успях да я извадя. Пожелавам на всички такава слука и още по-големи риби.

Абсолютно всички риби се бяха закачили за ръба на устната и си заминаха обратно във водата без никакви наранявания. Първата ми беше ударила на блесна преди седмица, но се откачи, ама сега успях да я извадя. Пожелавам на всички такава слука и още по-големи риби.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: За балканска пъстърва с градински глисти
Те тва е дзвер,пълни и окото и душата.
големи красавици,браво за което.
кралиците на балканските реки.
големи красавици,браво за което.
кралиците на балканските реки.
Аз там съм пораснал...
Какво може да се каже в този случай - майсторът си е майстор !!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!

-
- ще става разбирач
Охооо, много, много си дОбър 

Браво майсторе
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Браво на Бат Стан,
Много хубави риби в бързата вода.
Чудесен риболов!
Много хубави риби в бързата вода.
Чудесен риболов!
-
- разбира нещата
Адреналина е бил на лице. Поздравления