костур

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kotzani
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

костур

Мнение от kotzani »

здравеите колеги аз сум нов . някои мойе ли да ми кайе каде излиза добур костур :?: привурйеник сум на хищния риболов
dano brakonerite da stanat zastrashen vid!
Daro
новобранец
новобранец

Мнение от Daro »

Колега трябва да пуснеш темата в Сладководен риболов, а иначе добър костур излиза на баластриерите при Долни Богров близо да София. Излизат екземпляри и над 2 кг :shock:
vladimir_dos
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladimir_dos »

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!МОДЕРИРАНО
manasiev
новобранец
новобранец

Мнение от manasiev »

galin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin »

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

На яз. "Пясъчник" от лодка.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Колега не знам от къде си, но в събота му избихме зъбите.На Грудовска река между Дебелт и Аврамов мост от 10.30 часа до 17.30 часа само аз 10-11 кила по 0.300-0.400грама.Направо вреше не даваше да пуснеш,голям кеф.Комшийките после бяха много доволни, иначе как се дере пущината.Съжалявам че не направих снимки. :D :D :D
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

strijok написа:Колега не знам от къде си, но в събота му избихме зъбите.На Грудовска река между Дебелт и Аврамов мост от 10.30 часа до 17.30 часа само аз 10-11 кила по 0.300-0.400грама.Направо вреше не даваше да пуснеш,голям кеф.Комшийките после бяха много доволни, иначе как се дере пущината.Съжалявам че не направих снимки. :D :D :D
колега на ква стръв го морихте
който не лови, няма да яде :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз не сьм ходил скоро,че се запалих много и само по реките,ама мога да ти препорьчам зимната блесна от лодка-през лятото,когато на нищо друго не кьлве-па и да кьлве-пак...и това не е майтап :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

и,да-точно на пясьчник ,както казва олдман или на искьр,или на шабленското езеро-на рибка обаче..бе ако ти трябва нещо за костура инф-питай ме мене лично :lol:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

5кила написа:мога да ти препорьчам зимната блесна от лодка-през лятото... :wink:
Колега я поразвий, ако обичаш, малко тая тема за риболов на костур със зимна блесна от лодка! Не че има големи шансове да го практикувам скоро, ама ми е интересно :roll: Може пък други колеги да се заинтересуват :wink: Сподели какви са блесните, как се работи с тях, на какви дълбочини и места се търси костурът и т.н. Ако искаш може директно да пуснеш една нова темичка във Спининговия подфорум :idea:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Най обикновен бял червей, на плувка 1.5-2грама и кука 14№. Голям кеф, снощи пак хапнахме панирани филенца с биричка,въпреки не добрия резултат от мача. :lol: :lol: :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Stefko написа:
5кила написа:мога да ти препорьчам зимната блесна от лодка-през лятото... :wink:
Колега я поразвий, ако обичаш, малко тая тема за риболов на костур със зимна блесна от лодка! Не че има големи шансове да го практикувам скоро, ама ми е интересно :roll: Може пък други колеги да се заинтересуват
Това ми е любимия и най ефективен начин за риболов на едър костур , и в галерията ми има нещо в подкрепа :wink:
А на адреса по долу сме я чоплили тая тема миналата година , хвърли и едно око ..

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=15
На платено не одим !
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

sampo написа:
Stefko написа:
Колега я поразвий, ако обичаш, малко тая тема за риболов на костур със зимна блесна от лодка! Не че има големи шансове да го практикувам скоро, ама ми е интересно :roll: Може пък други колеги да се заинтересуват
Това ми е любимия и най ефективен начин за риболов на едър костур , и в галерията ми има нещо в подкрепа :wink:
А на адреса по долу сме я чоплили тая тема миналата година , хвърли и едно око ..

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=15
Я, верно сте го чепкали тоя проблем!! И аз сигурно съм го чел тогава, ама там си е останало :oops: :oops: Остарявам явно :roll: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

пускам ви форум и казвам квото сьм научил за около 10-ина год лов с дьнна блесна-то не е много,но е сбита информация :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”