Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

костур
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
Колега не знам от къде си, но в събота му избихме зъбите.На Грудовска река между Дебелт и Аврамов мост от 10.30 часа до 17.30 часа само аз 10-11 кила по 0.300-0.400грама.Направо вреше не даваше да пуснеш,голям кеф.Комшийките после бяха много доволни, иначе как се дере пущината.Съжалявам че не направих снимки.

- Mich
- ще става разбирач
колега на ква стръв го морихтеstrijok написа:Колега не знам от къде си, но в събота му избихме зъбите.На Грудовска река между Дебелт и Аврамов мост от 10.30 часа до 17.30 часа само аз 10-11 кила по 0.300-0.400грама.Направо вреше не даваше да пуснеш,голям кеф.Комшийките после бяха много доволни, иначе как се дере пущината.Съжалявам че не направих снимки.![]()
![]()
който не лови, няма да яде 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега я поразвий, ако обичаш, малко тая тема за риболов на костур със зимна блесна от лодка! Не че има големи шансове да го практикувам скоро, ама ми е интересно5кила написа:мога да ти препорьчам зимната блесна от лодка-през лятото...

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Това ми е любимия и най ефективен начин за риболов на едър костур , и в галерията ми има нещо в подкрепаStefko написа:Колега я поразвий, ако обичаш, малко тая тема за риболов на костур със зимна блесна от лодка! Не че има големи шансове да го практикувам скоро, ама ми е интересно5кила написа:мога да ти препорьчам зимната блесна от лодка-през лятото...Може пък други колеги да се заинтересуват

А на адреса по долу сме я чоплили тая тема миналата година , хвърли и едно око ..
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=15
На платено не одим !
Я, верно сте го чепкали тоя проблем!! И аз сигурно съм го чел тогава, ама там си е останалоsampo написа:Това ми е любимия и най ефективен начин за риболов на едър костур , и в галерията ми има нещо в подкрепаStefko написа:Колега я поразвий, ако обичаш, малко тая тема за риболов на костур със зимна блесна от лодка! Не че има големи шансове да го практикувам скоро, ама ми е интересно5кила написа:мога да ти препорьчам зимната блесна от лодка-през лятото...Може пък други колеги да се заинтересуват
![]()
А на адреса по долу сме я чоплили тая тема миналата година , хвърли и едно око ..
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=15

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: