Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Няколко язовира за 10 дни
-
- вече хвърля и на тежко
Няколко язовира за 10 дни
Доиде време и за моята отпуска ,която почна на 2.07 .След дълго мислене ,чудене и блъскане на главата на каде да се запътим в това прекрасно Англииско време ,дъжд студ и вятър,и оглеждане на синоптичните прогнози в цяла България реших да се запътя към Пловдивско.Реших да пробвам толкова хваления Пясъчник.След около час и нещо каране от сф бях там ,леле мале мърсотия и мизерия както ще видите и по късно от снимките ,единственото хубаво бе че видях сланцето от няколко дни .Преспахме една вечер там и още на сутринта газ към яз Искър .Прекарахме 7 дни там на блажен релакс и доволно платики и едри каракуди ,които, дани запълват времето.Щяхме да останем още няколко дни ако до нас не се настаниха група веселяци подготвени за голям купон ,с генератори силна музика (от която кантеше целия язовир ) и DJ -я ,маи на ресторант Самоков ,които до 6 сутринта грачеше като магаре на микрофона .Казахси краи със спокоиствието ,тръгнахме си малко разочаровани ,след като се прибрах за една вечер вкъщи не можех да седя така ,още по пътя към нас реших че ще има излет и на Красава ,и така за няколко дни обиколих четвърт България .Още по време на пътя си мислех че ще избия рибата ,бях се подготви доста добре с захранки на van de camp хубави протеини и т.н ,но явно рибата не искаше да яде ,около яз-а бяхме четири групи които и те извадиха едвам по една каракуда ,а шараните скачаха все едно нещо ги гонеше да ги яде! Та така с моята история ето и малко снимки
http://galev11.snimka.bg/fishing/0307-14072011.607080 ,реших така да виги дам ,иначе многого играчка една по една да качвем
http://galev11.snimka.bg/fishing/0307-14072011.607080 ,реших така да виги дам ,иначе многого играчка една по една да качвем
-
- разбира нещата
Re: Няколко язовира за 10 дни
Добре си пообиколил.
Един съвет,непоказвай повече снимки с такива умрели и изтормозени риби,че ще те критикуват във форума!
Не забравяй,че в Красава има сомове от много години,лично съм виждал 23 килограмов уловен там.Нищо чудно да гони шараните и те затова да скачат? Или пък.....?
Рибешка им работа.
Един съвет,непоказвай повече снимки с такива умрели и изтормозени риби,че ще те критикуват във форума!
Не забравяй,че в Красава има сомове от много години,лично съм виждал 23 килограмов уловен там.Нищо чудно да гони шараните и те затова да скачат? Или пък.....?
Рибешка им работа.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!