Локалчо що така бе батювуто?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Локалчо що така бе батювуто?

Мнение от batmilen »

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... b98ff85455

Локалчо що така бе батювуто? Гледам в "конкуренцията" си напущал снимчици и текс за морски подвизи с batvanko1 а тук не рачиш да се похвалиш... :lol:

нещо да не сме те обидили...че се сърдиш? :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами форумите са свободни нали така??? Затова където преценя там ще пускам темите ... пък и ме мързеше... :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

За други работе не те мързи... :wink: или не искаш да споделиш новата тактика за улов на зизита....на "смърдащ чорап"...хахахаха... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа:За други работе не те мързи... :wink: или не искаш да споделиш новата тактика за улов на зизита....на "смърдащ чорап"...хахахаха... :lol:
Ами ако искаш да ти покажа как се хващат зизитата а???

Или ти като дългогодишен морски рибар ги знаеш тънкостите с вирбела над бомбардата а? 8)
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Спорен въпрос...ама вирбела си го практикуваме тук от време оно...и дава добри резултати... :wink: А и по-лесно се сменят бомбардите... :wink:

доколкото си спомням ти от тази година започна да ловиш зарганета....или се лъжа... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами лъжеш се това че от 1 година съм в Бургас ... не значи че преди не съм го ловил... кога беше още на Балчик го хващах на булдо... от ония големите 3/0 дето са...

А когато едно нещо го правиш правилно , няма значение от кога го правиш ... то дава резултати ... ама айде да не се заяждаме... ако искаш ела в неделя да ни покажеш как се фащат тия заргани ... че нали ти ги ловиш от сумати години ... ама нещо все се дърпаш ... или те е страх да не си напрегнеш Diaboloto - и то да изплюе бомбардата на 40 метра отпред??? имам някво такова чувство аз...

Аз и на състезания не бях ходил преди нали??? ... ама когато си тече рибарската мисъл ... си тече ... не следва традиции от "време оно" ...
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Айде айде няма да се заяждам...ама се сещам пак за оная приказка :wink:
....то човек се учи цял живот... :lol:
не искам да се натрапвам...ама и акъли не давам...на риболов всеки прави това което си иска или мисли че е правилно...щото ходи за кеф...ако беше за прехрана...щеше друго да е...а като няма от тая риба дето ти харесва...що да мъкнеш и хващаш от другата... :wink: стига съм раздавал....да не съм от социални грижи... :wink:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Батка....онуй дългото момченце е тарикатче...да знайш..... може да е новобранец в риболова.... ама без да съм му казал каквото и да е ги зачатка зарганите след мене.

Каквото и да си говорим труден противник е за побеждаване !
Усеща ги работите !
И аз се дразня като теб , когато някой сополанко ме мине по риби..... ама ко' да се прави, Батка....... човек рано или късно 'зема въздух...............ама да ти кажа от нас двамата с тебе ТИ си по-напред в туй отношение !!! :lol: :lol: :lol: споко....бе Аз ТЪ' следвам изозодзадзе :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ей Дмитрий ...да не те държи Цуйката от вчера...та мислиш иговориш с гъ...си ..хахаха...прочете ли си честитките за именния ден...някой чевръст МУдератор бързо-бързо я "смете" темата в РАЗНИ...Брей що не го земе бат Бойко Бу...за метач на боклука в Софето... :wink:

Локалчо бил чевръст...ами чевръсте като по цял ден дрънка монети и плюнчи банкноти в ДЮКЯНА...ша на мине я... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа:
Локалчо бил чевръст...ами чевръсте като по цял ден дрънка монети и плюнчи банкноти в ДЮКЯНА...ша на мине я... :lol:
200.....3000... 4000... та кво викате много ми шумят хартиийките тук в дюкяна... :D :D :D
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Ей Дмитрий ...да не те държи Цуйката от вчера...та мислиш и говориш с гъ...си ..хахаха...
... пу... как можа да го напишеш тва, бре. Аз не съм против тебе ... ама разбери момчето е отворено... чатка ги нещата бързо... какво си го емнал сега, че от 1 год. бил ловял.
Той отива за да ХВАНЕ риба.... а ти ходиш на КУПОН кат мене, ...само че разликата все пак между нас двамата е, че ти задължително се натискаш нещо да мериш после... все да си отгоре .... и цаца да е ...ама да си напред.......аве къде отиваш , бре...я кажи кога ще сядаме на \_/ \_/ \_/ \_/ пак !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

durumov написа:...все да си отгоре .... и цаца да е ...ама да си напред.......аве къде отиваш , бре...я кажи кога ще сядаме на \_/ \_/ \_/ \_/ пак !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сега ша е напред с : ХРЕМА :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

отец Ми Го Нафърфорий
риболовец

Местожителство: Светия синод
Галерия: 9 снимки

бах мааму кога ...а ние да не знаем че ПОП НАПЪРПОРЧО...направил СВЕТИ СИНОД на Язовира...ей туй се вика напредничаф поп...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...........напредничаФ поп...
:lol: :lol: :lol: с розовото расо :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

durumov написа:
batmilen написа:...........напредничаФ поп...
:lol: :lol: :lol: с розовото расо :lol: :lol: :lol:
И червени кожени прашки...хахахаха... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”