Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнения за елдвигател?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мнения за елдвигател?
Здравейте!
Въпросът ми е; Има ли някой, който си е стъкмил сам елдвигател за лодка? Какъв тип е ползвал и какъв е резултатът?
Също и каква по вид и големина лодка задвижва? Интересува ме размер около L 2.40 И ширина около 1.20 м.
Въпросът ми е; Има ли някой, който си е стъкмил сам елдвигател за лодка? Какъв тип е ползвал и какъв е резултатът?
Също и каква по вид и големина лодка задвижва? Интересува ме размер около L 2.40 И ширина около 1.20 м.
Леми изда бест, батт айем мачбеда'а . Ррок-ан-рол, Пенке-ле !!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Мнения за елдвигател?
.Вехтия написа:Здравейте!
Здравей колега.Виждал съм такова чудо на Ивайловград.Собственика е от Хасково, и е автомонтьор.Та по същество- остави, не става.Купи си по добре втора употреба.Този същия двигател вършеше работа, но само ако беше тихо времето.Беше направен/по спомен цитирам/, от части на ГОУФ

Въобще пича си го беше направил както за него- лодката напълнена с пяна, home made двигател, колата без резервоар/само на газ/, но пък за сметка на това- познаваше дет са вика дъното пред Бориславци мота-мо.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Re: Мнения за елдвигател?
А бе, имам азнещо предвид. Чичото на мой колега беше пълен с изобретения по темата електродвигател. У тях има сигурно над двайсет прототипа, а последно щяхме да правим проект за голфмобил и инвалидна електроколичка за някаква фирма. Имаше мотори с невероятни показатели! Трябва да се свържа с някой от родата, да разбера какво стана с колекцията мотори.
Имаше и много безчеткови правотокови двигатели, барабар с блоковете за управление. Спомням си, че даже имаше двигател, чийто ротор се въртеше със ъглова скорост от три градуса в минута !!! Беше за някаква сканираща параболична антена на станцията "Мир", ако не се лъжа. Та той имаше протоип за 600 вата, с размерите на джобно фенерче. Ако го набарам....

Леми изда бест, батт айем мачбеда'а . Ррок-ан-рол, Пенке-ле !!