Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ДА ЛОВИМ НА ЛЕД
Модератор: bobopeli
ДА ЛОВИМ НА ЛЕД
ще има ли лед на батак около 30.12
Re: ДА ЛОВИМ НА ЛЕД
Само на бара !biserpp написа:ще има ли лед на батак около 30.12
Зима , през която пиеш бира вместо червено вино не е зима , така че лед не чакай ...

На платено не одим !
Нещо ново
Преди години на Ерие-САЩ,група туземци решават да ловят на лед .Влизат значи с колите коломерър навътре започват да копат дупки,но ледът дебел и решили да използват динамит!!!!Що не пробвате?
хай
Така като гледам, лед на Батак е възможно да има едва през втората половина на януари, и то ако стегне хубав студ. На 30 декември съм повече от сигурен, че лед няма да има.
Първите водоеми, които замръзват, са язовир Широка поляна и Малък Беглик, който се намира в някво усое. Около София първият лед удря на Алино, Веринско, и на Богров и Кривина.
Баси, сега си погледнах в архива - през 2001 г. първият лед на Кривина се е появил на 10 декември. През 2003 г. имам подледен риболов на Батак на 14 декември. През 2004 г. съм бил на Алино малко преди Коледа. През 2005 г. съм открил сезона на Широка поляна на 21 декември, а е имало колеги, които са ловили там седмица по-рано. Та така...иначе е голяма тръпка.
Първите водоеми, които замръзват, са язовир Широка поляна и Малък Беглик, който се намира в някво усое. Около София първият лед удря на Алино, Веринско, и на Богров и Кривина.
Баси, сега си погледнах в архива - през 2001 г. първият лед на Кривина се е появил на 10 декември. През 2003 г. имам подледен риболов на Батак на 14 декември. През 2004 г. съм бил на Алино малко преди Коледа. През 2005 г. съм открил сезона на Широка поляна на 21 декември, а е имало колеги, които са ловили там седмица по-рано. Та така...иначе е голяма тръпка.
Re: хай
абе steelhead голям си хитрец изкаш ли ти да запалиш фитила
а и аз непия бира доста одавна подкарах винцето
надявам се да замръзне

а и аз непия бира доста одавна подкарах винцето

надявам се да замръзне

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Изводр извод , а да сетих се
Страх те е 8те риби д ане те дръпнат при тях?
Страх те е 8те риби д ане те дръпнат при тях?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.