Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Бяло море
Модератори: emo vasilev, alekst
Бяло море
Здравейте колеги,ще споделя с вас няко от успешните ми излети в Гърция.Ще започна с улова на скумрия.Май Ставрос,рибките са с тегло 250-300гр.- 240бр.Не съм ги уловил сам а с моя приятел Виктор.

През юни с мой приятел, който има лодка в Гърция влачихме със силиконки, излизаше скумрия и едър сафрид-кокали, но това не е моя риболов, просто не ме кефи.
През лятото нямаше почти нищо. Нещата започнаха да се оправят през септември, започна да кълве една от любимите ми риби- лаврак.

Имаше уловени доста кефали, платерини, спари, салпи но тях не съм ги снимал.Макар и рядко се хващаше и по някоя мурмура.

Всички риби са уловени през нощта, за стръв съм използвал цаца, бял червей, скарида.

През юни с мой приятел, който има лодка в Гърция влачихме със силиконки, излизаше скумрия и едър сафрид-кокали, но това не е моя риболов, просто не ме кефи.
През лятото нямаше почти нищо. Нещата започнаха да се оправят през септември, започна да кълве една от любимите ми риби- лаврак.

Имаше уловени доста кефали, платерини, спари, салпи но тях не съм ги снимал.Макар и рядко се хващаше и по някоя мурмура.

Всички риби са уловени през нощта, за стръв съм използвал цаца, бял червей, скарида.
Re: Бяло море

Така изглеждат по-добре! Хубави риби иначе!
- BOBI MITREV
- новобранец
В неделя правим сметка да отидем на Ставрос.На дъно ли кълве Лаврака и на каква стръв?
Скумрия излиза ли в момента?Ако можеш малко да ме светнеш за беломорския риболов,защото сам новак в тоя риболов.
Благодаря ти предварително.
Скумрия излиза ли в момента?Ако можеш малко да ме светнеш за беломорския риболов,защото сам новак в тоя риболов.
Благодаря ти предварително.
На Ставрос не излиза нищо,скумярия има само през прлетта,за стръвта съм написал.В Ставрос има българи които живеят там и могат да ти дадат напътствия,питай за Данчо хлебаря.Айде на слука.
Благодаря на колегата карид,така снимките наистина изглеждат по добре.
- BOBI MITREV
- новобранец
благодаря за отговораzazturbo написа:На Ставрос не излиза нищо,скумярия има само през прлетта,за стръвта съм написал.В Ставрос има българи които живеят там и могат да ти дадат напътствия,питай за Данчо хлебаря.Айде на слука.