Струма - скобар

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Заключено
machev
новобранец
новобранец

Струма - скобар

Мнение от machev »

От Благоевград до Симитли се коси яко, но не дава дори и по този на4ин.Защо няма проверки?
Кажете нещо за Арката!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Хора разберете ,че трябва да се писка.Ти що не завартя едно телефонче на Иара или в полицията или така е по лесно като питаш във форума :idea: :?:
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

barutchiata не хокаи човека
аз лично съм звънял поне 10 пъти в два от случаите само ми вдигнаха телефона и след 10 мин. някои беше казал на мрежарите и се изнесоха скорострелно
Изображение
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

оставете човека какво го чдете вижте че е пресен пресен
chapara написа:МаЧев,кат не могеш да косиш,що се косиш@
нека малко да улегне и тогава го подкараите :shock:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

кво значи "косене"?дали тройка 2 нули с плука за щука или зелена,червена,златна тройка 14 номер с манисто и повод 0,12?дайте да се светнеме,защото аз бях на железница в неделя и фанах 2 тупалки по кило и половина по втория начин,ама па на стрьв не щя да барне..по тая логика все едно да вземем да сравним зимна блесна с тьрмьк,щото аз на времето много използвах помпане от лодка за костур и бяла риба и нееднократно сьм ги закачал за корема,гьрба и пр...да не говорим,че скобара(но единствено той) в 99% ми гльтва и трите жила на тройчицата-значи му прилича на нещо си,така,че малката цветна тройка не може ли да се нарече изкувствена примамка?ако не сьм прав-заплюите ме!!!и на мен не ми харесват косачите с характерното си "ХРААААС" на плувките с носимост 30 гр,ама все си мисла,че една културна линия от порядька на плувка 3-4гр,основно 0,16,0.18 и повод 0,12,0.14 с по един бял червей например на жилото или без него си е една спортна комбинация особенно за зимата,а?
п.с с риск да стана много досаден(ама аз сьм предупредил,че ще ви тормозя вьв всички форуми по вьпроса..) и скам да напомня ПАК на всички ДА СИ СЬБИРАТ ТЬПИТЕ БОКЛУЦИ от водоемите,че не знам за тройките,ама тая свинщина вече не се трае :idea: :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

а на колегата бисер искам да кажа,че не-не сьм ИМ звьнял,но многократно сьм им налитал на бой,ама и това не ги стреска-нема оправия и това си е....как видат,че извадиме аз и колегата по некой скобар започва ДЬЖД от огромни плувки в/у моята... :lol: предполагам,че ви е позната ситуацията,даже некьв дьртак на разселец дойде с парашут,помета го 10мин и сьвсем усмихнат ме попита "бе момчета,нищо ли не кьлве днеска"...като се има впредвид че ние висехме там още от рано сутринта,псувните с които му отговорих нема да ги споделям тука,но не се впечатли ни от горски,ни от глоби,ни от нищо(сигурно са му роднини) освен от неколкото пиратки,които пияния ми колега му пусна около гьза на трьгване-еееей толко сме се смели-оня верно си помисли,че некой идва с пушка да го гони :D и подскочи завидно за вьзрастта като метраж..ма квп да го праиш-стар човек,ама и той научил некои НОВОСТИ...
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

мисля да пусна нова тема БОИ НА БРАКОНИЕРИ да видим кои ще набие наи много в рамките на 1 месец.
после ще се бори за голямата баграда СКАЛП НА КОСАЧ

така е след като правните органи нищо неправят
наслука през новата година
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

не разбрах нещо дали влизам в категорията на "косача" :lol: нема значение-вижте кво,винаги сьм твьрдял,че всичко е вьпрос на вьзпитание и некьв си там морал...ще ви дам и нагледен пример-представете си,че(аз сьм набор 1971)на сьщия набор от едно канибалско племе му кажете,че кофти да набиваш човешки пишки,бут и мозьци,че е неправилно и пр..той ще седи и ще ви гледа като че ли сте безумци некви и даже може и да направи опит за една лека вечеря :lol: на него МОРАЛА и ВЬЗПИТАНИЕТО са му такива,както на нас са ни други..ок?разбирате ли ме кво имам впредвид?ние не можем да го сьдим,нито той нас-просто тоя човек,30,40 или повече години живее по тоя си начин,както и аз по моя си-КАК да му се докаже,че не прав-НИКАК!!!както и той на мен не може нищо да ми докаже.ние сме научени,че ако имаме повече от 1 жена е "любовница",а резаните карабини са научени,че колкото могат да си позволят ТОЛКОВА ще имат-и забележете-това никак не е неправилно за тамошните условия-няма нищо случайно в природата-всичко е продукт на хиляди и милиони години адаптация кьм едни или други условия...по сьщата причина е и тероризма и тая сляпа тьпа вяра в бог и аллах,дето разликата е само ,че единия има един апостол дето се явява и месия,а другия има 12 апостола и един месия-аре,че се отплеснах,аз сьм си малко така,как да кажа ДЕСЕН по наклонности,но сьвсем скоро разбрах,че Ева е била негьр и освен да се примиря нема кво да правя друго-науката го изисква :lol: като заключение мога да кажа,че докато не измре моя набор и още 10 нагоре,тая дьржава НЕМА да се оправи..ВЕРВАЙТЕ ми :lol: лошо,че сега с тия интернрти и екстри ще отглеждаме само идиоти и дебелогьзи деца,михлюзи и лонгури,дето не знаят кво е да играеш на фунийки и да ти купят ПЬРВАТА КОЖЕНА футболна топка на 13години.....
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

е,на-мойто е на 3 години,току що му обьрсах гьза и докато го гледах се питах-кьв ли нов наркотик ще измислят когато порастне(не,че тия сега не са напьлно достатьчни),ква ли нова простотия,дали па нема да стане педал и пр...ама аз сьм май мааалко параноичен,а?че риба дотагава нема да има,освен в чернобил това е ясно,но моля ви колеги-дайте да АТАКУВАМЕ ЕВРОПА :lol: :lol: :lol: :lol: там има ШАРАНИ-аз сьм ги виждал в Испания!!!!!!! :D :D :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Голяма боза.Пише Струма -скобар,а поста за бракониери ...терористи....за Ева която била негър и бла..бла.Заключвам темата.
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”