Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ ЕДНОКОЛЕННО ЧЕРИ НА ДВУДЕЛНО ???
Модератор: emo vasilev
МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ ЕДНОКОЛЕННО ЧЕРИ НА ДВУДЕЛНО ???
Здравейте колеги!
Мога ли да направя едноколенно Чери на Беркли на двуколенно и къде???
Проблема ми е че е 2,10см а ще се прибирам в БГ със самолет.
Моля ако може някой да помогне ще съм му много благодарен и има една почерпка от мен.
Мога ли да направя едноколенно Чери на Беркли на двуколенно и къде???
Проблема ми е че е 2,10см а ще се прибирам в БГ със самолет.
Моля ако може някой да помогне ще съм му много благодарен и има една почерпка от мен.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Re: МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ ЕДНОКОЛЕННО ЧЕРИ НА ДВУДЕЛНО ???
Че защо трябва да си разваляш пръчката .Не е задължително да ти е ръчен багаж . Пускаш я със куфара а си я търсиш при секция (липсващи ) .По дълги и др. ги слагат директно там ,без да се въртят на конвейра. Пробвано .Калъфите ми бяха камофлажни и дори проверяваха и се смееха да не е пушка .Когато не си с колата ,това е пътя .

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Възможно е ,ама както каза колегата ,да не си развалиш пръчката.
Трябва да я срежеш точно ,но да не е точно по средата ,щото ще трябва с втулка да се прави и да се гледа кое къде ще влиза,а това с втулката наистина ще е грозно.
Туряй я в няква тръба пвц и както каза колегата си я донеси цяла.
Трябва да я срежеш точно ,но да не е точно по средата ,щото ще трябва с втулка да се прави и да се гледа кое къде ще влиза,а това с втулката наистина ще е грозно.
Туряй я в няква тръба пвц и както каза колегата си я донеси цяла.
Аз там съм пораснал...
Еххх съгласен съм че е по добре да не я барам и да я прекарам цяла! Но при мен е малко по сложно
Пътувам с малко по специфичен самолет и позволяват овен мен една голяма, една малка раница и лаптоп. Такива допълнителни не разрешават. Имам един малко по дълъг Кувар около 1,20см. и мисля там да я прекарам.

Пътувам с малко по специфичен самолет и позволяват овен мен една голяма, една малка раница и лаптоп. Такива допълнителни не разрешават. Имам един малко по дълъг Кувар около 1,20см. и мисля там да я прекарам.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
прати я по куриер
не разбрах от къде пишеш, но еконт мисля, че имат тарифа от Англия за около 20ина лв
не разбрах от къде пишеш, но еконт мисля, че имат тарифа от Англия за около 20ина лв
Не може да стане. На такова място съм че няма как да я пратя!niki23 написа:прати я по куриер
- 6tukara
- ще става разбирач
Прецени каква е цената на пръчката съответно ремонта след срязване и каква е цената в БГ струва ли си .
Мойто мнение е че НЕ.
Мойто мнение е че НЕ.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ