предложение и вьпрос

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

предложение и вьпрос

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не знам и се извинявам поради което дали има някьде тук форум за това,какьв е начина да се вземе водоем,как изобщо става-аренди ли,покупка ли кво ли?но напоследьк много се замислям по тоя вьпрос,щото друго явно не ми се работи :lol: ако някой знае ква е процедурата моля да ме светне-говоря главно за софииски и пловдивски региони-много ми се ще да взема некво малко водоемче и да го направя нещо като клубна история-демек да не ми се мотат много разни тьпаци,но от друга страна-да има риба и може би малко ресторантче с неколко бунгала за нещо като членове на клуба...все повече се замислям напоследьк и може би е доста наивно,но реших пьрво тук да се поинтересувам,мерси предварително за информацията :wink: аз неведньж сьм предлагал тука да вземем да се сьберем 20-30 а защо не и повече човека,да фьрлим на масата по 50-100лв(това са ви 2-3 излета),да купим зарибителен мат и да го метнем в панчарево например,ама нещо май нема желаещи... :oops:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

е баш у панчарево смисъл нема 8)

иначе идеятя си я бива

аресва ми да ти кажа честно :smt041

на лс ще ти пиша ама утре чи нямям време сега
я чувствась себя очен хорошо
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

е,на-ДОКУК си останахме-толко ли сте зле,бе колеги?за фусти и ракия не ви се свиди,ама да уредим по стотина лева за НАШЕГО благо мноо ви се вижда,а?аз,че сьм разочарован от цела Бьлгария не е новост,ама все си мислех,че сме силна гилдия :roll: айде,и наслука с...КОНСЕРВИТЕ
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

не сме зле чадо...Господ си знае кому да ги дава...яз познавам бая народ дарен с тази превилегия...ти на църква що не идваш....ела пални свещ помоли шефа...може и да ти прати рибарник...знае ли се ??? :lol: :lol: :lol: и ме пиши за касиерка....клубна :idea:
Господ може всичко чада мой !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

не сьм се уточнил още КОЙ от двамата ми е шефа...па може и да не са само ДВАМА :lol: а откакто убиха брат ми нещо в тоя вид шефове не вервам-на свободна професия сьм един вид-БЕЗ шеф..както и да е- аз на концесия водоем винаги мога да взема,не е вьпроса в бизнеса-просто се шегувах :wink: идеята ми беше верно за нещо като клуб или как да кажа :roll: ...бе има ги тия работи по ЕВРОПА,ама явно още не сме дорасли :?: само глупости си говорим и се праим на велики!напраихте ме като го казах тва нещо да се чувствам като Ян Хус на кладата-о,санкуе симплицитас :lol: добре,че се пропих напоследьк,та от нищо не ми пука :twisted: а относно касиерката-некак си си представях с по малка,но от друг ВИД грьдна обиколка,леко палава,да не е праведна( :lol: ) и от другия пол :lol: :lol: :lol: тьй,че сори господин Фьрфории,но не покриваш теста :lol: тук говориме за ГОСПОЖИЦА еди коя си :lol: :lol: :lol: и то до 25години :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

странно защо това ви се струва наивно?не сте чели явно Карл Маркс и Маин Кампф :lol: само с Библия не става :idea: аре-отивам да пека едни пьржоли на една вила,че на струма нещо не кьлвяло... :twisted:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

айде за последно 1 виц:една праведна отишла в рая и трьгнали да я развеждат..изведньж се чул жесток письк-кво става ,питала тя..бее,казал св. Петьр тук на една праведна и пробиват дупки за крилете...продьлжили-отново жесток письк..бее,кво става,питала тя-бее,тука на една праведна и пробиват дупки за ореола..аа,казала праведната-не ща тука,отивам в ада..защо бе,питал св. Петьр,ти луда ли си?там по цел ден ще те ебьт!!!!да,ама,казала праведната,аз тая(тия :lol: ) дупка поне си я имам..
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ела на срещата на 25.01 няколко пъти почваме темата за регистриране на клуб, пък и всеки път остават 50-100 лв от сметката и си има човек който ги пази за следващия път, може да отидат за зарибяване :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

В момента в магазините на Алем има касички за зарибяване с липан оставени от http://www.starividri.org/ !

Скоро ще бъдат оставени такива касички и в осем други магазина за зарибяване с балканска пъстърва както имаше такива и миналата година !

5кила , тез неща някой ги правят официално от 2003г. а неофициално ......... Та тва с консервите май невинаги е уместно :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

колега иванов,не ме разбирай погрешно,но аз за пьстьрва не ходя...о,да-не сьм знаел за тия касички,щото до скоро всичко нужно сьм си взимал на един приятел от магазина,но той го затвори,та там немаше касички :roll: аз естествено се радвам на това нещо и кьде видя касичка сьс сигурност ще дам и мойта лепта по вьпроса(просто както казах не сьм знаел,щото по рибарските вестници от 15страници,10 са за клубове,сьстезания и турнири,които неща не ем интересуват и от около 2 години спях да ги купувам),аз просто имах впредвид нещо по глобално или всьщност НЕглобално,ами от местен,общински да го наречем характер :lol: а вие може и от 2003,и от 1803г да си имате системите,но мойта молба е за повече гласност по вьпроса и то не само по форумите ,а и по специализираните(в рибар напр.)масмедии..предполагам,че доста колеги са на тва мнение,мерси предварително за разбирането :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”