Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

предложение и вьпрос
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
предложение и вьпрос
не знам и се извинявам поради което дали има някьде тук форум за това,какьв е начина да се вземе водоем,как изобщо става-аренди ли,покупка ли кво ли?но напоследьк много се замислям по тоя вьпрос,щото друго явно не ми се работи
ако някой знае ква е процедурата моля да ме светне-говоря главно за софииски и пловдивски региони-много ми се ще да взема некво малко водоемче и да го направя нещо като клубна история-демек да не ми се мотат много разни тьпаци,но от друга страна-да има риба и може би малко ресторантче с неколко бунгала за нещо като членове на клуба...все повече се замислям напоследьк и може би е доста наивно,но реших пьрво тук да се поинтересувам,мерси предварително за информацията
аз неведньж сьм предлагал тука да вземем да се сьберем 20-30 а защо не и повече човека,да фьрлим на масата по 50-100лв(това са ви 2-3 излета),да купим зарибителен мат и да го метнем в панчарево например,ама нещо май нема желаещи... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- петър власев
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е,на-ДОКУК си останахме-толко ли сте зле,бе колеги?за фусти и ракия не ви се свиди,ама да уредим по стотина лева за НАШЕГО благо мноо ви се вижда,а?аз,че сьм разочарован от цела Бьлгария не е новост,ама все си мислех,че сме силна гилдия
айде,и наслука с...КОНСЕРВИТЕ

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не сьм се уточнил още КОЙ от двамата ми е шефа...па може и да не са само ДВАМА
а откакто убиха брат ми нещо в тоя вид шефове не вервам-на свободна професия сьм един вид-БЕЗ шеф..както и да е- аз на концесия водоем винаги мога да взема,не е вьпроса в бизнеса-просто се шегувах
идеята ми беше верно за нещо като клуб или как да кажа
...бе има ги тия работи по ЕВРОПА,ама явно още не сме дорасли
само глупости си говорим и се праим на велики!напраихте ме като го казах тва нещо да се чувствам като Ян Хус на кладата-о,санкуе симплицитас
добре,че се пропих напоследьк,та от нищо не ми пука
а относно касиерката-некак си си представях с по малка,но от друг ВИД грьдна обиколка,леко палава,да не е праведна(
) и от другия пол
тьй,че сори господин Фьрфории,но не покриваш теста
тук говориме за ГОСПОЖИЦА еди коя си
и то до 25години

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
айде за последно 1 виц:една праведна отишла в рая и трьгнали да я развеждат..изведньж се чул жесток письк-кво става ,питала тя..бее,казал св. Петьр тук на една праведна и пробиват дупки за крилете...продьлжили-отново жесток письк..бее,кво става,питала тя-бее,тука на една праведна и пробиват дупки за ореола..аа,казала праведната-не ща тука,отивам в ада..защо бе,питал св. Петьр,ти луда ли си?там по цел ден ще те ебьт!!!!да,ама,казала праведната,аз тая(тия
) дупка поне си я имам..

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
В момента в магазините на Алем има касички за зарибяване с липан оставени от http://www.starividri.org/ !
Скоро ще бъдат оставени такива касички и в осем други магазина за зарибяване с балканска пъстърва както имаше такива и миналата година !
5кила , тез неща някой ги правят официално от 2003г. а неофициално ......... Та тва с консервите май невинаги е уместно
Скоро ще бъдат оставени такива касички и в осем други магазина за зарибяване с балканска пъстърва както имаше такива и миналата година !
5кила , тез неща някой ги правят официално от 2003г. а неофициално ......... Та тва с консервите май невинаги е уместно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колега иванов,не ме разбирай погрешно,но аз за пьстьрва не ходя...о,да-не сьм знаел за тия касички,щото до скоро всичко нужно сьм си взимал на един приятел от магазина,но той го затвори,та там немаше касички
аз естествено се радвам на това нещо и кьде видя касичка сьс сигурност ще дам и мойта лепта по вьпроса(просто както казах не сьм знаел,щото по рибарските вестници от 15страници,10 са за клубове,сьстезания и турнири,които неща не ем интересуват и от около 2 години спях да ги купувам),аз просто имах впредвид нещо по глобално или всьщност НЕглобално,ами от местен,общински да го наречем характер
а вие може и от 2003,и от 1803г да си имате системите,но мойта молба е за повече гласност по вьпроса и то не само по форумите ,а и по специализираните(в рибар напр.)масмедии..предполагам,че доста колеги са на тва мнение,мерси предварително за разбирането