Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Изложение Подводен риболов във Варна
Модератор: nkolev66
Изложение Подводен риболов във Варна
Понеже никой от участващите в раздел "Подводен Риболов" не поглежда другите раздели искам да ви насоча вниманието към едно изложение, което си има тема ето тука: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=178&t=59444
Изложението ще се проведе във Варна през следващите дни и един от организаторите е naRiba.com - погледнете и банера по-горе.
Та на това изложение ще участват и фирми представящи и стоки за подводен риболов. Аз ще бъда също там до петък и който му е удобно може да дойде да се видим
Изложението ще се проведе във Варна през следващите дни и един от организаторите е naRiba.com - погледнете и банера по-горе.
Та на това изложение ще участват и фирми представящи и стоки за подводен риболов. Аз ще бъда също там до петък и който му е удобно може да дойде да се видим

Последно промяна от spear на Сря Апр 18, 2012 7:54 pm, променено общо 1 път.
Re: Изложение Подводен риболов във Варна
Никога не съм бил на такова изложение и ето че пак пропуснах, дано да успея някой ден. Успех на участниците и гостите и най вече на всички риболовци.
Пашата обича смелите.
Златко наистина беше добре да се видим пак, но явно пак на маратона Галата ще е 

Знаем, знаем. Утре съм там.
Няма ли някой да коментира изложението във Варна?
Как е представена секциата подводен риболов,
фирми,марки,цени.
Как е представена секциата подводен риболов,
фирми,марки,цени.
Утре ще те намерим. Ние знаем кой си. Пази се. . .
Момчета ще се радвам ако качите малко снимки и ако може с по малки размери, че тук нета е ужасен.
Пашата обича смелите.
Влезте в сайта на Видракс и ще се запознаете на 100% със секцията "подводен риболов".
Няма други щандове. 
Темата на изложението е "Хоби, лов и риболов", а най-смешното е, че няма нито една въдица.
Само пушки. 

Темата на изложението е "Хоби, лов и риболов", а най-смешното е, че няма нито една въдица.

Така се оказа, и аз съм изненадан
. Май на никой колега не му се харчат пари за изложения в тази криза.
Аз лично съм доволен че се видях с много момчета с които виртуално се познаваме а също така и с доста непознати.

Аз лично съм доволен че се видях с много момчета с които виртуално се познаваме а също така и с доста непознати.

ийййй, изтървал съм ролера, но пък spear е много наш човек 
Изложението наистина беше скромно, но пък задушевно и с качествена стока на добри цени.

Изложението наистина беше скромно, но пък задушевно и с качествена стока на добри цени.