Бракониерите от Плевенски окръг

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Гацо Бацов
фен клуб-скобар

Бракониерите от Плевенски окръг

Мнение от Гацо Бацов »

Хрумна ми една идея .Нека колегите постват тука имената на бракониерите които знаят ,както и водоемите които тероризират..-а органите които са отговорни за това да си ги намират..Ето и ги и мойте хора.....

Моля пишете във темата само имената без спам

МИЛАДИН ГОЛЕМАНСКИ- от гр. Койнаре..особенно опасен вече 12-13 години опустошава река Искър..ОТ Червен Бряг до Писарово..

Асенчо Лудия- ГР. Червен бряг ..Изкл. брутален..
язе съм си пустиняк баце..още от малък..
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Re: Бракониерите от Плевенски окръг

Мнение от carp777 »

Аха и после кво ще стане по адрес да ги залавят ли ?Нещо няма смисъл то може и да се изтълкува и като клевета.
Ако напишим Гацо Бацов от бацова махала какво ще стане?
Щом ги знаеш кои са значи си ги виждал да го правят(надявам се да не говориш по слухове) веднага звъниш на ИАРА ПЛЕВЕН или кадето се намираш и после зависи от тях какво ще предприемат.
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Аватар
Гацо Бацов
фен клуб-скобар

Мнение от Гацо Бацов »

Виждал съм ги от доста години ,.Звънял съм стотици пъти на въпросната агенция но вече 13 години ефект няма..нали се сещаш че предприемам нестандартни мерки..И помолих без спам
и излишни мнения..Тези лица са известни на всички но никой не си мърда пръста да ги залови и те си работят безнаказано..
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

SPAM e когато не е по темата.Няма такаво понятие излишно мнение-всеки си го има.Похвално за нестандартния метод ама нещо няма да се оправят така нещата.Кажи какво очакваш да стане като напишеш списък с имена на хора и защо го правиш.
СОРИ ЗА СПАМА
Ако държиш ще си изтрия мнението ама едва ли това ще помогне.
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Аватар
Гацо Бацов
фен клуб-скобар

Мнение от Гацо Бацов »

:oops: Явно няма бракониери във плевенска област..
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

много хубава -тема може да стане нещо,но трябва от другия краи на България да са проверяващите та да и пишат актове то тук са 10-20 човека дето вършеят всичи водоеми
Изображение

всички рибки плуват само пържените не Изображение Изображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

За съжаление Гацо е прав,,Въпросните лица ги знаят всички.Иараджийте казват че нищо не могат да им направят..И аз съм звънял но файда няма..Толкова ли не може да се направи една хайка за 2-3 дена и да се изкоренят тези плевели..Ако се направи тази хайка и аз ще съдействам..За какво беше тази подписка ..заеби..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Съберете се , обадете се на ИАРА и на МВР и действайте !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Щом ИАРА са безсилни,то подписка-оплакване до местното РПУ.
Или пък - материал за "Хрътките" по БиТиВи. Те ще навестят ИАРА-та и ще се заинтересуват от
"безсилието" им на по високо ниво.
salmohunter
новобранец
новобранец

Мнение от salmohunter »

mavara76 написа:много хубава -тема може да стане нещо,но трябва от другия краи на България да са проверяващите та да и пишат актове то тук са 10-20 човека дето вършеят всичи водоеми
Темата е много добра.Във всички региони са по толкова и това се знае от всички ,които се интересуват.
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

Жалко , но наистина в тая дрислива държава няма държавен орган, няма полиция и май никой няма да направи нищо по въпроса с бракониерството. Всеки ден се унищожава и малкото останало от рибните богатства на които сме се радвали. Риболовец съм от 35години , баща ми ме заведе 4 годишен за първи път за риба на палатка , няма година която да не съм платил билет от както се полага по закон, а сега чета за платени гьолчета и разни каракудени локви. Нещата явно няма да се оправят , колеги четете и сравнявайте цените на платените язовири а дивото и красивото оставете на шибаните бракониери и педалите от ИАРА. Това е тъжната истина. Да ме прощава админа за нецензурните думи.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

kabaero написа:Жалко , но наистина в тая дрислива държава няма държавен орган, няма полиция и май никой няма да направи нищо по въпроса с бракониерството. Всеки ден се унищожава и малкото останало от рибните богатства на които сме се радвали. Риболовец съм от 35години , баща ми ме заведе 4 годишен за първи път за риба на палатка , няма година която да не съм платил билет от както се полага по закон, а сега чета за платени гьолчета и разни каракудени локви. Нещата явно няма да се оправят , колеги четете и сравнявайте цените на платените язовири а дивото и красивото оставете на шибаните бракониери и педалите от ИАРА. Това е тъжната истина. Да ме прощава админа за нецензурните думи.
Ти не си ли държавата ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

И аз съм част от тая държава колега Върбанов , но не работя в ИАРА или в друга институция за които са създадени ред закони. Бачкам като авариен електротехник и я си представи че на позвъняване отговоря :- Е......е си майката нямам бензин да дойда , оправяйте се как можете , или ще ме изчакате на мен ми тече заплатата . И аз съм държавен служител. Колега Върбанов предполагам че ти си плащаш данъците и държиш да получаваш това за което си плащаш, същото е и с риболовните билети .
ЕМИЛ ЙОРДАНОВ
новобранец
новобранец

Мнение от ЕМИЛ ЙОРДАНОВ »

Колега Върбанов остави си номера на телефона и ни съдействай щом вярваш в ИАРА И МВР. Като видим бракониери ще ти се обадим да ги уведомиш.Ще чакаме резултати.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

0885930955 - щом никой не го е еня от горепосочените има и по висши инстанции ! Ако може да запишете и разговор с ИАРА от подобно естество ще съм Ви безкрайно благодарен ! Много бързо ще Ви помогна да си смените всички заемащи НЕ полагащи им се постове ! Нещата ще се поправят само с ВАШЕТО участие ! Който не иска да работи няма работа на даденото работно място ! Има доста безработни съвестни хора , които с радост ще заемат освободените места от мързеливците ! Звънете по всяко време когато имате 100% информация подплатена с доказателства !!!

Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”