Отново на същото място!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Отново на същото място!

Мнение от svetlio86 »

Здравейте колеги,
Няма да съм много изчерпателен в обясненията просто искам да ви направя част от едно изживяване което аз преживявам реално за 6 година, а именно риболов в Аляска!
За сега имаме два успешни риболова тук като първият завърши с две кралки сьомги на лодката при риболов на влачене в океана от лодка! По голямата я хвана момичето от снимката , а по малката аз двете риби са с тегло 13 паунда и 24 паунда като удара на двете риби беше едновременен и беше голямо шоу докато бъдат извадени!
Вторият излет завърши едва преди няколко часа и още ми държи влага!
Излязохме сутринта в 7 от вкъщи с шефа и газ към лодката по път забрахме и другото момче (което също е българин) и в 8 бяхме на вода! Не бяхме особено обнадеждени понеже предния ден пак беше за риба и каза , че рибата се е била покрила но само след 40 минути влачене свиреп удар с взимане на 100 метра аванс за отрицателно време завършва с кепчосване след 15 минути борба на 26 паундова кралска сьомга! Риболова продължи до около 3 часа следобяд като имахме още една мерна риба на лодката( мерни са риби над 28 инча) която тежеше около 12 паунда и 2 по малки от нормата риби, които бяха върнати моментално във водата!
Благодаря за вниманието и това лято ще се старая да ви правя съпричастни с риболова ми тук!
П.С. Снимките са в галерията в албум Аляска 2012 ще съм много благодарен на някой колега ако ги качи в темат! Благодаря предварително!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
kaleeff
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Отново на същото място!

Мнение от kaleeff »

Само това виждам като сьомга колега :) Албум аляска няма. Или поне аз не виждам в профила ти! Иначе поздрави, и аз прекарах там по фабриките няколко месеца, след което не ходих 2 години за риба :mrgreen:

Изображение

Май ги намерих:

Изображение

Изображение

Изображение
Фен-клуб Таранка!
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Да това е колега благодаря за снимките! А аз не бачкам във фабрика за риба, а в супермаркет и като готвач и риболова ми е като разтоварване , а за размера на рибите мойе да съдите по това,че съм 2,00 метра висок и 140 кила така, че .... :)
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Това е риболов ! Евала !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Браво за хубавите риби!
Аватар
kaleeff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kaleeff »

Под там имах предвид Аляска не фабриките. Иначе за животните знам какви размери са. Но ме учудва че се хранят в размножителния период. Браво за улова!
Фен-клуб Таранка!
Аватар
gstef
новобранец
новобранец

Мнение от gstef »

Супер риби!!!
:smt041 :smt041 :smt041
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Бравус!!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Аватар
drebss
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от drebss »

Това са риби!Браво!!! :smt023
:smt041 :smt041 :smt041
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Риболов мечта.
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

Страхотни риби.Нека всеки му такава слука.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

barutchiata © написа:Браво за хубавите риби!
Ние можем само да си мечтаем за такива риби в БЪЛГАРИЯ.....Страхотен излет колега браво.
Изображение
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

[quote="svetlio86"]Да това е колега благодаря за снимките! А аз не бачкам във фабрика за риба, а в супермаркет и като готвач и риболова ми е като разтоварване , а за размера на рибите мойе да съдите по това,че съм 2,00 метра висок и 140 кила така, че .... :)[/q на мен ми се струва че си поне 180кг
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Бравос, наистина добри риби, а най важното е че сте се изкефили на макс...
pe6o_bonev написа:
svetlio86 написа:Да това е колега благодаря за снимките! А аз не бачкам във фабрика за риба, а в супермаркет и като готвач и риболова ми е като разтоварване , а за размера на рибите мойе да съдите по това,че съм 2,00 метра висок и 140 кила така, че .... :)[/q на мен ми се струва че си поне 180кг
Относно това мнение на селяндура от Ловеч, мога само да му кажа, че е объркал форума. Това не е тийн или фешън форум, това е риболовен форум и тук мерим теглата на рибите не на риболовците.
И тези смешни каракуди дето си ги наснимал по мивките в галерията си, вземи ги махни, щото така никой няма да те вземе насериозно...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:smt119 :smt038 :smt006 :supz: Баси добитъците де сте ги на измъкнали! Те таз тръпка не моа си я представя, сал де тези паундове и инчове ми дойде нещо терсене, но добре че са снимките. Поздрави за голямата тръпка.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”