Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново на същото място!
- svetlio86
- ще става разбирач
Отново на същото място!
Здравейте колеги,
Няма да съм много изчерпателен в обясненията просто искам да ви направя част от едно изживяване което аз преживявам реално за 6 година, а именно риболов в Аляска!
За сега имаме два успешни риболова тук като първият завърши с две кралки сьомги на лодката при риболов на влачене в океана от лодка! По голямата я хвана момичето от снимката , а по малката аз двете риби са с тегло 13 паунда и 24 паунда като удара на двете риби беше едновременен и беше голямо шоу докато бъдат извадени!
Вторият излет завърши едва преди няколко часа и още ми държи влага!
Излязохме сутринта в 7 от вкъщи с шефа и газ към лодката по път забрахме и другото момче (което също е българин) и в 8 бяхме на вода! Не бяхме особено обнадеждени понеже предния ден пак беше за риба и каза , че рибата се е била покрила но само след 40 минути влачене свиреп удар с взимане на 100 метра аванс за отрицателно време завършва с кепчосване след 15 минути борба на 26 паундова кралска сьомга! Риболова продължи до около 3 часа следобяд като имахме още една мерна риба на лодката( мерни са риби над 28 инча) която тежеше около 12 паунда и 2 по малки от нормата риби, които бяха върнати моментално във водата!
Благодаря за вниманието и това лято ще се старая да ви правя съпричастни с риболова ми тук!
П.С. Снимките са в галерията в албум Аляска 2012 ще съм много благодарен на някой колега ако ги качи в темат! Благодаря предварително!
Няма да съм много изчерпателен в обясненията просто искам да ви направя част от едно изживяване което аз преживявам реално за 6 година, а именно риболов в Аляска!
За сега имаме два успешни риболова тук като първият завърши с две кралки сьомги на лодката при риболов на влачене в океана от лодка! По голямата я хвана момичето от снимката , а по малката аз двете риби са с тегло 13 паунда и 24 паунда като удара на двете риби беше едновременен и беше голямо шоу докато бъдат извадени!
Вторият излет завърши едва преди няколко часа и още ми държи влага!
Излязохме сутринта в 7 от вкъщи с шефа и газ към лодката по път забрахме и другото момче (което също е българин) и в 8 бяхме на вода! Не бяхме особено обнадеждени понеже предния ден пак беше за риба и каза , че рибата се е била покрила но само след 40 минути влачене свиреп удар с взимане на 100 метра аванс за отрицателно време завършва с кепчосване след 15 минути борба на 26 паундова кралска сьомга! Риболова продължи до около 3 часа следобяд като имахме още една мерна риба на лодката( мерни са риби над 28 инча) която тежеше около 12 паунда и 2 по малки от нормата риби, които бяха върнати моментално във водата!
Благодаря за вниманието и това лято ще се старая да ви правя съпричастни с риболова ми тук!
П.С. Снимките са в галерията в албум Аляска 2012 ще съм много благодарен на някой колега ако ги качи в темат! Благодаря предварително!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- kaleeff
- ще става разбирач
Re: Отново на същото място!
Само това виждам като сьомга колега
Албум аляска няма. Или поне аз не виждам в профила ти! Иначе поздрави, и аз прекарах там по фабриките няколко месеца, след което не ходих 2 години за риба

Май ги намерих:

Май ги намерих:
Фен-клуб Таранка!
- svetlio86
- ще става разбирач
Да това е колега благодаря за снимките! А аз не бачкам във фабрика за риба, а в супермаркет и като готвач и риболова ми е като разтоварване , а за размера на рибите мойе да съдите по това,че съм 2,00 метра висок и 140 кила така, че .... 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това е риболов ! Евала !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
Браво за хубавите риби!
- kaleeff
- ще става разбирач
Под там имах предвид Аляска не фабриките. Иначе за животните знам какви размери са. Но ме учудва че се хранят в размножителния период. Браво за улова!
Фен-клуб Таранка!
Супер риби!!!

Това са риби!Браво!!!

Риболов мечта.
Страхотни риби.Нека всеки му такава слука.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Ние можем само да си мечтаем за такива риби в БЪЛГАРИЯ.....Страхотен излет колега браво.barutchiata © написа:Браво за хубавите риби!
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
[quote="svetlio86"]Да това е колега благодаря за снимките! А аз не бачкам във фабрика за риба, а в супермаркет и като готвач и риболова ми е като разтоварване , а за размера на рибите мойе да съдите по това,че съм 2,00 метра висок и 140 кила така, че ....
[/q на мен ми се струва че си поне 180кг

- Vid
- кандидат преподавател
Бравос, наистина добри риби, а най важното е че сте се изкефили на макс...
И тези смешни каракуди дето си ги наснимал по мивките в галерията си, вземи ги махни, щото така никой няма да те вземе насериозно...
Относно това мнение на селяндура от Ловеч, мога само да му кажа, че е объркал форума. Това не е тийн или фешън форум, това е риболовен форум и тук мерим теглата на рибите не на риболовците.pe6o_bonev написа:svetlio86 написа:Да това е колега благодаря за снимките! А аз не бачкам във фабрика за риба, а в супермаркет и като готвач и риболова ми е като разтоварване , а за размера на рибите мойе да съдите по това,че съм 2,00 метра висок и 140 кила така, че ....[/q на мен ми се струва че си поне 180кг
И тези смешни каракуди дето си ги наснимал по мивките в галерията си, вземи ги махни, щото така никой няма да те вземе насериозно...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!