Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Караагач
Модератори: emo vasilev, alekst
Караагач
Здравейте,
Нов съм във форума и бих искал да помоля колегите за малко инфо на р.Караагач , след седмица заминавам за морето и ще ходя за риба там.
Поздрави и Наслука!
Нов съм във форума и бих искал да помоля колегите за малко инфо на р.Караагач , след седмица заминавам за морето и ще ходя за риба там.
Поздрави и Наслука!

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Караагач
В началото на миналата седмица е имало кефал (морски) в реката. Колега от работата днес се върна от море и ми разказа. Той не е рибар просто се е спрял да погледа, защото имало много народ на моста, който е точно преди вливането на реката в морето. Не можа да ми каже за стръв и т.н. , но ако улучиш и ти кефала най-добре го пробвай на булдо, 60-70см. повод със стръв блатен червей, става и на плувка, но с булдото е по-кеф.
Наслука и приятна на почивка.
Наслука и приятна на почивка.
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Там и на плувка съм гледал доста да го ловят, а стръвта си е ясна - блатен/морски (мисля няма разлика) червей. Ама не знам по-нагоре по течението дали няма да се получи един хубав речен риболов. Успех ти и приятна почивка 

I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
-
- научил се да хвърля
Колега преди 2 седици бях на въпросната река и се ловяха доста попчета на морски червей.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега и аз бях преди 2 седмици там.Имаше кефал ,но не взимаше.Може би трябва сега по време на жегите да тръгне.Ловя всяка година там.Плувка с морски на 50 см дълбочина.Мин година имах екземпляр около 3-те кг.Наслука и чакам информация тази година ако е тръгнал да паля колата и да заминавам да го дърпам 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.