Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: Кърцата
- moonrise458
- новобранец
Жребчево
Здравейте Колеги. Утре с компания отиваме на 4 дневен излет на Жребеца ще търсим предимно мирните риби, да се надяваме успешно. Ако някой колега мисли да пътува натам да пише може да измислим нещо ще сме на Дърданелите или Боклуците за сега. Хайде това от мен надявам се като се върнем да има какво да покажем, пук ако не купона ще е на макс.

- moonrise458
- новобранец
Re: Жребчево
Нивото на водата пада доста бързо, бяхме за 3 дни между Дърданелите и Боклуците само дребна риба излизаше , колегите до нас които разпъваха с моторна лодна на 400 метра навътре имаха 3-4 удара един от който 12 кг Шаран и два по малки между 2-3 кг, и ние бяхме разпънали на 100-тина метра обилно хранене със стара царевица , стръвта беше царевица на косъм , с аромат Мида, Банан, скопекс но уви явно късмета не беше с нас, привечер имах убииствен удар на Мача не разбрах какво беше защото неможах да го спра, но ми сви както казват хората Въдицата на осем
и така предимно излизаха Каракуди, Морунаж, Платика и Червеноперка, но не и това което очаквахме.Септември ще се пробваме пак. Това от мен колеги и Наслука.